AMERI MU OVO NEĆE ZABORAVITI: Jokić pevao dobro poznatu pesmu na veselju!

Autor:

Sport

15.08.2024

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dominira Jokara!

AMERI MU OVO NEĆE ZABORAVITI: Jokić pevao dobro poznatu pesmu na veselju!

Foto: Printscreen

Košarkaši Srbije i dalje ne planiraju da stanu sa slavljem nakon osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama. Ovoga puta, njihovo veselje se odigralo na svadbi bivšeg igrača Crvene zvezde i Partizana, Nemanje Dangubića, koji je sada član tima iz Dubaia. Dangubić je potpisao najvažniji ugovor sa odbojkašicom Katarinom Lazović, a njihovo venčanje okupilo je brojne poznate ličnosti.

Naravno, jedan od najvećih centaraša sveta, Nikola Jokić, bio je u centru pažnje na svadbi. U jednom trenutku, Jokić se popeo na stolicu, raskopčao košulju i zapevao čuveni hit Šabana Barjamovića "Prokleta je Amerika". Njegov neobičan potez izazvao je oduševljenje prisutnih, a zajedno sa njim, i Vasilije Micić je uživao u ovoj pesmi.

Pored Jokića i Micića, i ostali košarkaši su bili raspoloženi za zabavu. Bogdan Bogdanović, Aleksa Avramović i Nemanja Nedović takođe su pokazali svoje plesne i pevačke sposobnosti, doprinoseći atmosferi na svadbi. Njihovo opuštanje i neposrednost sigurno su bili prizor vredan pamćenja za sve prisutne.

Sve ovo možete pogledati u video snimcima ispod, a čini se da su košarkaši Srbije itekako uživali na svadbi Nemanje Dangubića, nastavljajući svoje slavlje nakon uspeha na Olimpijskim igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading