BIVŠA ZADRUGARKA SE KRIJE U SRBIJI: Uhvaćena kako MASKIRANA beži po aerodromu (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.08.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denis Dejm zbog skandala pobegla iz zemlje, a sada pokušala u tajnosti da napusti Beograd.

 

 

Bivša rijaliti učesnica Deniz Dejm posle skandala koji je napravila na spektakularnoj žurki koja je organizovana povodom završetka "Elite 7", pobegla je iz zemlje, a, po svemu sudeći, nastavila je da se krije u Srbiji. 

Naime, bivša zadrugarka, koja svojim provokativnim i upadljivim ponašanjem privlači pažnju gde god se pojavi, na velikom slavlju u Šimanovcima snimala se sa Ivanom Marinkovićem, koji ju je u pripitom stanju zgrabio i sa razvlačio je kao da su sami između četiri zida.

Republika

Foto: Republika

Ivan Marinković i Deniz dejm pokazali niske strasti na žurki "Elite"

Snimak se za kratko vreme proširio društvenim mrežama, a Deniz posle žurke više nije smela da se pojavi na ulici, pa je zapalila u Grčku, odakle se ubrzo nakon toga oglasila.

Pozirala je u zelenom kupaćem kostimu kojim je istakla obline. Ova objava je očigledno bila njen način da se distancira od skandala i pokaže da se opušta i uživa u svom odmoru.

Od tada više nije viđena u Beogradu do danas kada ju je paparaco Republike uslikao na aerodromu "Nikola Tesla" kako užurbanim korakom prolazi do svog gejta. 

Kako smo saznali ona putuje za Sloveniju, a koliko se potrudila da bude što manje upadljiva, govori i njena odevna kombinacija, na kakvu, kada je ona u pitanju nismo navikli. 

Obukla je zatvorenu belu letnju haljinu, u kojoj je delovala obično i nenametljivo.

S obzirom na to da se tokom boravka u Beogradu nije eksponirala, pretpostavlja se da je ovog puta samo u prolazu i da se još krije u Srbiji. Čim je dočekala svoj let za Ljubljanu ukrcala se u avion i ponovo zbrisala iz naše zemlje, gde je uvek prate katastrofalni skandali. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading