SAMO ZA DAME: Za njim uzdišu žene širom sveta - njegovo srce je "ukrala" ćerka najpoznatijeg kuvara! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.07.2024

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde god da se pojavi izaziva veliku pažnju lepšeg pola.

SAMO ZA DAME: Za njim uzdišu žene širom sveta - njegovo srce je "ukrala" ćerka najpoznatijeg kuvara! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/adam_peaty

Olimpijske igre u Parizu svečano su otvorene u petak uveče, a kruna višečasovnog performansa bio je nastup Selin Dion. Čini se da su sve oči bile uprte u nju, posebno jer joj je ovo bio prvi nastup nakon otkrića da ima opasnu bolesti. Njen emotivan nastup dirnuo je mnoge gledaoce širom sveta, ostavljajući snažan utisak na ceremoniju otvaranja.

Jedan od sportista koji su započeli svoje nadmetanje za olimpijske medalje je britanski plivač Adam Piti (29).

Ovaj istetovirani mladić odmah je privukao pažnju devojaka širom sveta, ali njegovo srce već pripada Holi Remzi, ćerki čuvenog svetskog kuvara i vlasnika lanca restorana Gordona Remzija. Njih dvoje su uplovili u vezu nakon što su se upoznali na takmičenju plesa 2021. godine, a zvanično su objavili svoju vezu u junu 2023. nakon romantičnog putovanja u Rim.

 

Adam je prvo bio u vezi sa devojkom Eiianed Munro, sa kojom ima sina Džordža, ali su se rastali u avgustu 2022. Nakon toga, Adam i Holi su svoju vezu objavili iako su ih obožavaoci već povezivali nakon što su primetili prsten na Holinoj ruci. Njihova romansa brzo je izazvala glasine o veridbi, a njihove tetovaže sa inicijalima jedno drugog samo su dodatno podgrejale spekulacije.

Ova priča o ljubavi između britanskog plivača i naslednice čuvenog kuvara svakako je privukla pažnju javnosti, posebno zbog brze evolucije njihovog odnosa i nagoveštaja veridbe nakon samo četiri meseca veze. Svojom romansom, Adam i Holi su postali predmet interesovanja i inspiracija mnogima širom sveta.

Sve zanimljivosti sa Olimpisjkih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading