GROBARI KUNU ALEKSU: Uvek je bio cigan! Pogledajte i ostale kletve (FOTO)

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

09.07.2024

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizanovci su ga toliko napali da su zvezdaši počeli da ga brane.

GROBARI KUNU ALEKSU: Uvek je bio cigan! Pogledajte i ostale kletve (FOTO)

Foto: Starsport

Aleksa Avramović je košarkaški reprezentativac Srbije, a klub za koji igra je KK Partizan. Međutim, već nekoliko dana se spekuliše da će taj klub napustiti, što se naravno ne sviđa navijačima tog kluba. Od samog napuštanja kluba, grobare je mnogo više povredila i razočarala njegova izjava: "Šta će biti s klubom, to me ne zanima. U smislu da me u ovom trenutku ne dotiče. Šta bude, biće", nakon koje ga čak više i ne žele u klubu za koji navijaju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

Na tu temu se prožimalo bezbroj komentara i postova na svim društvenim mrežama, a ono što možemo da zaključimo jeste da su navijači Partizana jako povređeni i razočarani njegovom izjavom, nakon čega ga čak više i ne žele u klubu. S druge strane, navijači Zvezde ga smatraju jednim od njih i bili bi počastvovani da Aleksa zaigra u crveno-belom dresu.

- Znači, uopšte nije slučajno što je navija za zvezdu pre nas. Ako je uopšte i prestao da navija za njih... Klasičan "cigan" i "cigansko" ponašanje. Ovo nema nigde u svetu! Klub te preporodio, "gurnuo" u repku, dao ti mogućnost da igraš u Evroligi i što je najvažnije, sa najboljim evropskim trenerom, a ti kažeš da te ne zanima i ne dotiče šta će biti sa klubom! A tek kako je većinu ljudi nasamario, da bi ga ti isti hajpovali, podržavali, najjače aplsuze je dobijao, itd. (čast izuzecima). I ti i njima i klubu vraćaš tako... Pa u statutu napisati da mu je doživotno zabranjen pristup Partizanu! Da ne pričam o tome kako me je 97% Tvitera "pljuvalo" jer je mislilo da imam nešto lično protiv njega, a zaprvo sam ga samo odavno provalio. To je već druga tema... - bio je komentar jednog navijača Partizana. Podsećanja radi, "cigan" je naziv za navijače Crvene zvezde i postoji od kada postoji ovaj klub, a prihvatili su ga i navijači Zvezde i navijači protivničkih klubova. 

Republika

Foto: Prinstskrin/Instagram

Komentari besnih grobara

- Ja ga gotivim i dobar je igrač, ali izjava da ga ne zanima šta će biti, onda bolje nek putuje kad je 90% tima otišlo. Menjaj sve - dodao je drugi grobar.

- Posle druge utakmice finala ABA lige ide izjava "samo da smo živi i zdravi", sad ga ne zanima šta će biti sa klubom. Nema u njemu grobarske ljubavi. Sa takvim igračima i treba da se raziđemo - napomenuo je treći.

Dok ga neki kunu, bilo je i onih koji ga brane.

 

 

- Čak i da je izjavio to što oni misle da jeste, kakav mentalni poremećaj moraš da imaš da bi odjednom tako radikalno promenio stav prema nekome koga si do juče posmatrao kao boga - bio je jedan od komentara.

- Dođi kod nas, kad te oni više ne žele - bio je komentar jednog navijača Zvezde.

Svakako, još se ne zna da li Aleksa Avramović napušta Partizan ili ne, ali mu je ugovor i dalje u trajanju, čak do kraja sledeće sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
xxyz

09.07.2024 14:44

Ovakav igrač nije potreban Partizanu. Nestabilan, sa često neverovatnim ispadima, lošom koncentracijom, sklon povredama...Za te pare u Srbiji možeš dobiti dva vrlo solidna igrača.