PEŠIĆ NE MARI ZA PORAZ: Očekujemo da u narednim danima mi napredujemo

Autor:

Sport

17.07.2024

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek gleda sa pošitivne strane.

PEŠIĆ NE MARI ZA PORAZ: Očekujemo da u narednim danima mi napredujemo

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentacije Srbije i Amerike su se susrele u Abu Dabiju da bi odigrale pripremnu utakmicu pred Olimpijske igre. Naši reprezentativci bili dobri na samom početku, međutim Amerikanci su ih ipak "slomili" i došli do rezultata 79:105.  Potpuna dominacija Sjedinjenih Američkih Država u Abu Dabiju protiv Srbije. Ipak, prijateljska utakmica i poraz ne boli previše. Treba se pre svega spremiti za Olimpijske igre gde ćemo ponovo igrati protiv Amera i to odmah na otvaranju takmičenja.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 

Slektor reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, je još na samom početku rekao da je ovaj Drim tim jači od onog prvog iz Barselone, 1992. godine. Reprezentacija Srbije je u Abu Dabiju osetila snagu američke reprezentacije. I to – ne punu snagu. Na ovaj tim treba dodati Kevina Durenta.

Republika

Foto: printscreen/RTS

 

 

Svakako, kao što već znamo, ovaj meč je tu da bi igrači vežbali pred Olimpijske igre, gde će morati da pokažu mnogo više enerkije i rezultata.

- Videli smo snagu i individualni kvalitet američke reprezentacije - počeo je priču selektor, a zatim dodao:

- Podelio sam ovu utakmicu u dva dela. Prvi smo izgubili 14, drugi 12 razlike. Dobili smo zadnju četvrtinu, igrali nerešeno u prvoj. Očigledno je da se radi o fantastičnoj ekipi.

Ali…

- Mi nismo bili u mogućnosti da pokažemo sve naše kvalitete, iz poznatih razloga.

Kao što uvek voli da radi, i sada je izvukao dobre strane ove utakmice.

- Dobrić je nakon nedelju dan ponovo u stroju. Najvažnije je da je igrao. Bitno nam je i da je Petrušev odigrao dobro, ponovo. Nismo mogli da računamo na Bogdanovića i Milutinova. Polako ostali igrači dolaze u neku svoju formu, kao recimo Micić koji dugo vremena nije igrao.

Zaključak je optimističan, kao i uvek.

- Očekujemo da u narednim danima mi napredujemo. Ako ne bude nepreviđenih povreda, možemo da odemo na Olimpijske igre dobro pripremljeni - rekao je Pešić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading