STIV KER OPET ODAJE POŠTU MILOJEVIĆU: Evo šta će uraditi na meču protiv Srbije (FOTO)

Autor:

Sport

14.07.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otapa i najtvrđa srca.

STIV KER OPET ODAJE POŠTU MILOJEVIĆU: Evo šta će uraditi na meču protiv Srbije (FOTO)

Foto: Twitter printscreen/warriors

Stiv Ker

Selektor SAD i trener Golden Stejt Voriorsa, Stiv Ker, još jednom je pokazao koliko mu je značio Dejan Milojević sa kojim je sarađivao u NBA velikanu. Odlučio je da napravi potez kakav se zaista retko viđa, ali potez koji pokazuje svu veličinu preminulog Dejana Milojevića.

Sarađivali su zajedno u Golden Stejtu u kom mu je bio pomoćnik, a Ker je obećao da će na prijateljskom meču u Abu Dabiju nositi majicu posvećenu Milojeviću. „Deki je bio neverovatan prijatelj i trener, prijatelj, otac i muž. Svakog dana mislim na njega. Kada budemo igrali protiv Srbije, definitivno ću obući svoju ‘Brate’ majicu. Pričaću naravno i sa ljudima iz srpske reprezentacije, siguran sam da će nam jedna od tema biti i Dejan Milojević. Verujem da nam svima mnogo nedostaje“, rekao je Ker.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

Stiv Ker

 


Ovaj susret je zakazan za 17. jul od 20.00, a Stiv Ker je pokazao da prijateljstvo i sećanje na Dejana Milojevića prevazilaze granice, te da će svojim gestom odati počast ne samo Dejanu već i njihovom prijateljstvu koje je ostavilo dubok trag.

Stiv Ker je još jednom pokazao svoju ljudskost i poštovanje prema preminulom prijatelju i saradniku, ističući time važnost odnosa izvan terena i van sportskih takmičenja.

Podsetimo se da se na sahrani Dejana Milojevića na Novom Bežanijskom groblju okupio ogroman broj ljudi, a među njima i glavni trener Golden Stejt Voriorsa Stiv Ker, kome je Miloje bio pomoćnik. Malo ko je očekivao da će on doći na sahranu, s obzirom na to da je sezona u NBA ligi u punom jeku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading