NEĆE SE FOKUSIRATI SAMO NA JOKIĆU! Zvezda Francuske OTKRIVA gde je Srbija NAJOPASNIJA!

Autor:

Sport

12.07.2024

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra od 21 čas u Lionu.

NEĆE SE FOKUSIRATI SAMO NA JOKIĆU! Zvezda Francuske OTKRIVA gde je Srbija NAJOPASNIJA!

Foto: Starsport

Francuski košarkaš, Nikolas Batum, najavio je pripremnu utakmicu protiv Srbije uoči Olimpijskih igara u Parizu.

Utakmica će se odigrati u Lionu u petak od 21:00, a Batum ističe da ekipa neće imati fokus samo na Nikoli Jokiću, već da su svesni opasnosti koja može doći od drugih srpskih košarkaša.

As Los Anđeles Klipersa ističe da ekipa povećava intenzitet na treninzima i utakmicama kako se bliže Olimpijskim igrama.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Nikolas Batum

Premijerni mečevi su bili osmišljeni da ih dovedu u formu, ali ulaze u drugu fazu priprema. Utakmica protiv Srbije će im pružiti priliku da se još bolje uigraju i napreduju pred start najvećeg sportskog planetarnog takmičenja, koji se održava u njihovoj domovini.

- Povećavamo intenzitet na treninzima i utakmicama. Prvi mečevi su bili osmišljeni da nas dovedu u formu, ali ulazimo u drugu fazu. Protiv Srbije će biti prava pripremna utakmica da saznamo gde smo, po intenzitetu, po postavci, i kako još možemo da napredujemo. Reč je o reprezentaciji vicešampiona sveta, kojoj su dodati Nikola Jokić, izuzetan igrač, i Vasilije Micić. Nećemo se fokusirati na Jokića, jer to nije cilj ovakvog meča. U defanzivi ćemo i dalje pokušati da ograničimo njegov uticaj, na bilo koji način - rekao je Batum.

Olimpijske igre u Parizu će biti oproštaj Nikolasa Batuma od nacionalnog tima, što dodatno čini ovu pripremnu utakmicu emotivno značajnom za njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading