NOLE SE ZAHVALIO SELEKTORU PEŠIĆU! Đoković OTKRIO kojeg je reprezentativca Srbije ZNAO dok nije postao SLAVAN!

Autor:

Sport

13.07.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković ispratio pobedu "orlova" nad Francuskom.

NOLE SE ZAHVALIO SELEKTORU PEŠIĆU! Đoković OTKRIO kojeg je reprezentativca Srbije ZNAO dok nije postao SLAVAN!

Foto: Tanjug/AP Photo/Michel Euler, ST/Nemanja Pančić

Pošto je ispratio pripremni meč košarkaša Srbije i pobedu protiv Francuske, najbolji srpski teniser Novak Đoković se obratio srpskim novinarima iznoseći svoje utiske i komentarišući podršku koju je dobio od selektora "orlova", Svetislava Pešića.

Nole je istakao uzajamnu podršku između reprezentacije i selektora, naglašavajući da je i sam pratio košarkašku reprezentaciju u prošlosti.

- Pre svega bih se zahvalio selektoru Pešiću na lepim rečima, na podršci. Podrška je uzajamna i za reprezentaciju i za njega lično. Pretprošle godine, kada nisam imao mogućnost da putujem u Ameriku, proveo sam nekoliko nedelja prateći košarkaški reprezentaciju. Išao sam da ih gledami podržavam u Turskoj kada su igrali protiv Turske, kući u Beogradu kada su igrali protiv Grčke u tim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i prijateljskim utakmicama - rekao je Novak.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Vasilije Micić odavno poznaje Novaka Đokovića

Srpski as je posle toga otkrio da je proveo i kvalitetno vreme sa košarkašima:

- Bio sam nekoliko puta u hotelu da ih posetim, imao sam dozvolu i čast da budem sa njima kada su imali večeru jedan dan. Sedeo sam za stolom, razgovarao sa svima uključujući selektorom. Mislim da sam se, pogotovo u tom periodu, zbližio sa svima njima. Odnos je prisniji. Pratim košarku čitav život, svi se sećamo košarkaša naših iz devedesetih i dvehiljaditih koji su osvajali medalje. Mogu da kažem da sam sa prijatelj sa momcima kao što su Teodosić, Bogdanović, Micić... - naveo je Đoković.

Objasnio je da asa Šarlota poznaje daleko pre nego što je postao toliko slavan:

- Ja se Vase sećam, jer je njegova starija sestra bila šampionka u snoubordu. Ona je odrastala sa mnom i mojom mlađom braćom na Kopaoniku. I onda se Vase sećamo kada je bio jako mali. Sada, da ga vidim kao jednog od vodećeg košarkaša naše reprezentacije, dve godine najboljeg igrača u Evropi i sada u NBA... Prelepo je videti to. Malo je mesto Kopaonik, odrasli smo svi zajedno i uspeli da ostvarimo ogromne rezultate u svojim sportovima - podvukao je Novak.

Đoković će u nedelju od 15 časova igrati za osmi pehar na Vimbldonu protiv Karlosa Alkaraza iz Španije, a ukupno svoj 25. Grend slem trofej u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading