GROBARI SU OVO ČEKALI! Oglasio se Džejms Naneli!

Autor:

Sport

09.07.2024

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek nije zvanično napustio crno-bele.

GROBARI SU OVO ČEKALI! Oglasio se Džejms Naneli!

Foto: Starsport

Ekipa Partizana ovog leta prolazi kroz temeljnu rekonstrukciju tima. Veliki broj igrača je napustio klub iz Humske, osim Balše Koprivice, a sudbina Džejmsa Nanelija još uvek visi u vazduhu.

Njegova nedoumica oko ostanka u crno-belom dresu postala je tema rasprave nakon što je putem društvene mreže "X" podelio citat latinske izreke:

- Si vis pacem, para bellum- "Molite se za mir, ali pripremite se za rat - rekao je Naneli.

 

 

Džejms Naneli, član Partizana čiji je status još uvek neizvestan, izazvao je znatiželju javnosti svojom enigmatičnom porukom na društvenoj mreži.

Citirajući latinsku izreku koja naglašava značaj pripreme za eventualne sukobe, Naneli je bacio senku sumnje na svoj dalji angažman u crno-belom dresu.

Odluka uprave Partizana da potpuno obnovi tim donosi značajne promene u sastavu ekipe. Sa veoma malo poznatih faktora koji bi mogli uticati na konačnu odluku Džejmsa Nanelija, navijači i ljubitelji košarke ostaju u neizvesnosti.

Partizan je do sada od novajlija doveo Ifea Lundberga, Frenka Entilikinu, Vanju Marinkovića i Brendona Dejvisa koje je zvanično predstavio, a očekuje se i promocija Sterlinga Brauna, Isaka Bonge, Tajrisa Džonsa, Ajzee Majka i Marija Nakića, kao i Arijana Lakića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading