DANAS IGRA SRBIJA: Prenosa iz Liona nema, ali postoje alternativna rešenja - evo kako možete gledati meč naših košarkaša!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.07.2024

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred "orlovima" je kontolni meč koji mnogo toga može da pokaže, ali i ne mora...

DANAS IGRA SRBIJA: Prenosa iz Liona nema, ali postoje alternativna rešenja - evo kako možete gledati meč naših košarkaša!

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije, predvođena trenerom Svetislavom Pešićem, spremna je da se suoči sa jakim protivnikom u pripremnoj utakmici protiv Francuske u Lionu. Nakon nedavnih utakmica odigranih iza zatvorenih vrata u Beogradu, gde su rezultati i učinak naših košarkaša bili nedostupni javnosti, ovo će biti prva prilika da vidimo reprezentaciju u akciji protiv ozbiljnog takmaca.

Iako televizijski prenos nije obezbeđen, ljubitelji košarke neće biti uskraćeni za praćenje ovog meča. Prema najavama, postoji mogućnost praćenja utakmice putem sajta "FIBA Courtside 1891", uz plaćenu pretplatu. Takođe, prenos uživo bi trebalo da bude dostupan i na zvaničnom kanalu NBA na Jutjubu.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

"Košarkaški vuk" vodi "orlove" do nove medalje

 

S obzirom na to da se Olimpijske igre brzo približavaju, ova utakmica protiv Francuske pružaće uvid u trenutnu formu i taktiku naše reprezentacije. Navijači širom Srbije će sa nestrpljenjem iščekivati rezultat ove utakmice, s nadom da će njihovi omiljeni košarkaši pokazati svoj pun potencijal i pripremiti se za velika takmičenja koja ih očekuju.

Srbija će se suočiti sa Francuskom u pripremnoj utakmici koja će pružiti uvid u trenutnu formu naše košarkaške reprezentacije pred Olimpijske igre. Iako televizijski prenos nije dostupan, ljubitelji košarke imaju alternativne načine praćenja meča, a očekivanja su velika kako od tima tako i od navijača širom zemlje.

Da podsetimo, košarkaška reprezentacija Srbije na predstojećim Olimpijskim igrama nalazi se u grupi "C" zajedno sa selekcijma Sjedinjenih Američkih Država, Južnog Sudana i Portorika koji je načinio prvorazrednu senzaciju tokom kvalifikacija eliminisavši favorite Italiju i Litvaniju.

Najzanimljivije detalje sa meča u Lionu pratite ekskluzivno na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading