NEVEROVATNO! NEMA LAJV PRENOSA! Srbija igra sa Francuzima, ali to nećemo moći da pratimo

Autor:

Sport

11.07.2024

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prenos samo na NBA kanalu.

NEVEROVATNO! NEMA LAJV PRENOSA! Srbija igra sa Francuzima, ali to nećemo moći da pratimo

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije je krenula put Francuske gde će se suočiti sa domaćinom najvećeg takmičenja na svetu u prvoj ozbiljnijoj prijateljskoj utakmici pred Olimpijske igre u Parizu. Selektor Svetislav Pešić je održao konferenciju za medije pre puta, istakavši značaj ove utakmice za pripreme reprezentacije. Ipak, vesti o nedostatku televizijskog prenosa meča izazvale su razočaranje kod navijača.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Svetislav Pešić

 


Pored odsustva Nikole Jovića i Dejana Davidovca, selektor Pešić je naglasio važnost ove utakmice za ispitivanje snage tima pred odlazak na Olimpijske igre. Iako su se Orlovi suočili s nedostatkom televizijskog prenosa, očekuje se da će se pronaći rešenje kako bi što više navijača imalo priliku da podrži našu reprezentaciju.

Do sada nije poznato da li će neka od televizija preuzeti prava za prenos meča između Srbije i Francuske. Iako je najavljeno da će NBA TV preneti utakmicu putem svog kanala i sajta, postoji nada da će se pronaći rešenje za prenos na nekoj od televizija koje su pristupačnije našem narodu.

Sa početkom meča zakazanim za petak, 12. jula u 21 sat, navijači su u iščekivanju da li će moći da prate ovu važnu utakmicu. Očekuje se da će se pronaći rešenje za televizijski prenos kako bi navijači imali priliku da podrže našu reprezentaciju u pripremama pred Olimpijske igre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading