SRBI IZAZVALI POTRES U NBA! Sprema se nešto SPEKTAKULARNO!

Autor:

Sport

18.06.2024

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović bi mogli da se nađu zajedno u timu.

SRBI IZAZVALI POTRES U NBA! Sprema se nešto SPEKTAKULARNO!

Foto: Starsport

Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić

Tandem najboljih srpskih košarkaša, Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović, trenutno uživaju u zasluženom odmoru u Srbiji pre nego što se pridruže reprezentaciji za predstojeće takmičenje.

Osim priprema za Olimpijske igre, poznati američki novinar Harison Vind otkriva da su u toku pregovori koji bi mogli da rezultiraju značajnim promenama u njihovim karijerama.

Trostruki MVP NBA lige, Nikola Jokić, nedavno je izrazio potrebu za većom podrškom na bekovskim pozicijama, a Bogdan Bogdanović se čini kao idealno rešenje. Spekuliše se da bi Denver Nuggetsi mogli da ponude Bogdanoviću ugovor vredan 17,2 miliona dolara, uz dodatnu ponudu mladih talenata i pik prve runde Atlanti. Ovo bi moglo da predstavlja značajnu promenu u sastavu timova i da utiče na dinamiku naredne NBA sezone.

 

 

Dok se pregovori odvijaju, Bogdanović je posetio Nikolu Jokića u Somboru, gde su zajedno gledali trke konja. Nedeljno popodne je bilo ispunjeno uzbuđenjem, jer je Nikolin konj odneo pobedu, a Bogdan je podigao trofej. Ova neobična aktivnost pruža uvid u njihovu blisku prijateljsku vezu van terena, dajući publici uvid u njihovu opuštenu stranu.

Dok fanovi nestrpljivo čekaju ishod pregovora i početak Olimpijskih igara, Jokić i Bogdanović nastavljaju da uživaju u zasluženom odmoru i pripremama za izazove koji ih očekuju. S obzirom na njihovo iskustvo, veštine i predanost, možemo očekivati da će njihovi dalji koraci biti od velikog značaja kako za reprezentaciju Srbije, tako i za NBA ligu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading