MARKO JARIĆ IMA NOVI POSAO! Srpski košarkaš ZARADIO MILIONE, a sada POVUKAO neočekivan potez!

Autor:

Sport

25.06.2024

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pitanju je poznata kompanija.

MARKO JARIĆ IMA NOVI POSAO! Srpski košarkaš ZARADIO MILIONE, a sada POVUKAO neočekivan potez!

Foto: printscreen/instagram

Marko Jarić, čuveni srpski košarkaš sa bogatom karijerom, nedavno je započeo novo poglavlje svog profesionalnog života. Umesto na košarkaškom terenu, Jarić je sada pronašao svoje mesto u australijskoj kompaniji "Vestpak", koja se bavi finansijskim uslugama i ima međunarodno bankarsko poslovanje.

Jarić je preuzeo poziciju potpredsednika poslovnog razvoja i postao šef odeljenja za zabavu i sport u ovoj firmi. Ta kompanija, koja ima 13 miliona korisnika i 36.000 zaposlenih, zauzima 35. mesto na listi najboljih banaka sveta. 

- Marko je preuzeo jedan od najvećih izazova do sada, pomažući poslovnim liderima da se razvijaju, rastu i da zaštite svoje bogatstvo kako bi izvršili još veći uticaj na svoje zajednice i na ceo svet - stoji u objavi ove kompanije, pa se dodaje:

- Markova najveća lekcija naučena tokom impresivne karijere bila je da najviši nivo uspeha u bilo kom poduhvatu (sportskom ili poslovnom) zahteva disciplinu vođenu procesom i pametno donošenje odluka. Zato je postala njegova misija da pomogne svojoj odabranoj zajednici klijenata isporukom procesa i resursa u vezi sa naprednim planiranjem, kako bi mogli da postignu još veći nivo uspeha.

Jarić je započeo svoju karijeru u Radničkom iz Beograda 1995. godine, a kasnije je igrao za klubove poput Peristerija, Fortituda, Virtusa, Reala Madrida i Montepaski Sijene. Kroz svoju NBA karijeru, Jarić je zaradio impresivnih 43 miliona dolara, a njegova poslednja četiri ugovora nisu bila manja od šest miliona evra po sezoni. Igrao je za Minestotu, Memfis i Los Anđeles Kliperse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading