SVE JE GOTOVO! Ljubimac grobara se OGLASIO o dolasku u Partizan! Ovo je njegova KONAČNA ODLUKA!

Autor:

Sport

25.06.2024

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najdžel Vilijams-Gos stavio tačku na sve spekulacije.

SVE JE GOTOVO! Ljubimac grobara se OGLASIO o dolasku u Partizan! Ovo je njegova KONAČNA ODLUKA!

Foto: www.profimedia.rs

Tokom dana specijalizovani sajt za rezultate "SofaScore" je izazvao uzbuđenje među navijačima Partizana objavivši vest da je Najdžel Vilijams-Gos postao novi igrač kluba iz Humske. Međutim, ove informacije su brzo demantovane od strane samog košarkaša.

Naime, prošle sezone igrač Olimpijakosa se oglasio putem svog Instagram profila negirajući da je imao bilo kakav kontakt sa nekim drugim klubom tokom leta.

Očigledno frustriran, on je istakao da su "mnogo lažnih informacija 'napolju'", čime je stavio tačku na glasine o svom prelasku u Partizan.

Foto: Printscreen/Instagram

Objava Najdžela Vilijamsa-Gosa

- Nisam pričao sa drugim klubom čitavog leta. Mnogo lažnih informacije je "napolju" - rekao je Najdžel Vilijams Gos.

Ova situacija je izazvala pometnju među navijačima, koji su se nadali da će Vilijams-Gos postati deo tima Željka Obradovića.

Međutim, demanti košarkaša je jasno stavio do znanja da transfer još uvek nije realizovan, ostavljajući prostora za dalje spekulacije o njegovoj budućnosti.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Najdžel Vilijams-Gos u prodoru

Interesovanje Partizana za Najdžela Vilijamsa-Gosa nije novost, s obzirom da se ova tema provlači već čitavo leto. Navijači su s nestrpljenjem iščekivali zvaničnu potvrdu transfera, ali su ostali razočarani nakon demantija samog igrača.

Navijači srpskog i regionalnog vicešampiona su se nadali da će Amerikanac postati pojačanje njihovog tima, ali su sada suočeni sa činjenicom da će na taj transfer sačekati neku drugu priliku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading