OPET MEĐU CRVENO-BELIMA! Reprezentativac oblači DRES bivšeg kluba!

Autor:

Sport

25.06.2024

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiže veliko pojačanje za evroligaša.

OPET MEĐU CRVENO-BELIMA! Reprezentativac oblači DRES bivšeg kluba!

Foto: Starsport

Dosadašnji košarkaš Fenerbahčea, Tajler Dorsi, pojačao je redove grčkog Olimpijakosa

Amerikanac sa grčkim pasošem, koji nastupa za nacionalni tim "Helena", nosio je crveno-beli dres atinskog tima, a kako prenosi ovaj Italijan on će potpisati dvogodišnji ugovor, uz primanja od 2.2 miliona dolara plus bonuse. 

Dorsi je bio deo Olimpijakosa u sezoni 2021/22 i stigao bi u klub kao zamena za Ajzeu Kenana koji je otišao u Crvenu zvezdu. Sjajni bek je pored turskog i grčkog velikana igrao i za Makabi Tel Aviv.

 

 

NBA karijeru gradio je u ekipama poput Atlante Hoksa, ovogodišnjeg finaliste Dalas Maveriksa i Memfis Grizlisa.

Po dolasku u Evropu, potpisao je za tim iz Pireja, sa kojim je osvojio šampionsku titulu, kao i Kup Grčke. Iste sezone proglašen je za MVP prvenstva zemlje "Helena".

Po odlasku u Fenerbahče imao je priliku da se raduje, jer je prošle sezone osvojio "duplu krunu". Izabranici Šarunasa Jasikevičijusa podigli su pehare u oba takmičenja (prvenstvo i Kup Turske), dok je i sa Makabijem iz Tel Aviva 2020. i 2021 postao šampion Izraela. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading