KARI OKUPLJA ''ORLOVE'': Evo kada košarkaši kreću sa pripremama za Olimpijske igre!

Autor:

Sport

21.06.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija se sprema za veliki izazov.

KARI OKUPLJA ''ORLOVE'': Evo kada košarkaši kreću sa pripremama za Olimpijske igre!

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Olimpijske igre u Parizu ove godine održaće se od 26. jula do 11. avugsta. Košarkaši Srbije izborili su direktno učešće na ovo prestižno takmičenje prošle godine na Mundobaksetu u Manili, što je bio i primarni cilj selektora Svetislava Pešića. ''Orlovi'' su izgubili u finalu od Nemačke, pa ostaje žal za zlatnom medaljom.

Srbija ide u nove izazove, a to su Olimpijske igre. Naš nacionalni tim nalazi se u grupi sa Sjedinjenim Američkim Državama i Južnim Sudanom i čeka jednog kvalifikanta. Za našu selekciju neće biti nimalo lako, ali Srbija je u više navrataka pokazala svoju mentalno snagu u izuzetno teškim trenucima.

Selektor Pešić okupiće ''orlove'' u ponedeljak kada će i održati konferenciju za medije od 18.00 časova u Kraun plazi. Očekuje se da će Pešić izneti planove i ciljeve tima za predstojeće Olimpijske igre, kao i komentarisati izazove koje donosi teška grupa.

Ono što će sigurno biti glavna tema jeste učešće Nikole Jokića u Parizu. Trostruki MVP nije bio deo selekcije na Mundobaksetu, što je naišlo na osudu javnosti. Sada postoji velika verovatnoća da će igrati, ali košarkaš Denvera još uvek nije doneo konačnu odluku. Javnost sa nestrpljenjem očekuje njegovu odluku, s obzirom na to da bi njegovo prisustvo značajno uticalo na snagu tima i šanse za osvajanje medalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading