DA OVAKVA SLIKA BUDE I U PARIZU: Bogdanović i Jokić napravili šou u Somboru, kapiten Srbije podigao pehar!

Autor:

Sport

16.06.2024

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa slika iz Sombora.

DA OVAKVA SLIKA BUDE I U PARIZU: Bogdanović i Jokić napravili šou u Somboru, kapiten Srbije podigao pehar!

Foto: Starsport

Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić

Konjičke trke u Somboru su oduvek bile omiljeni događaj među zaljubljenicima u konjički sport, ali ovog puta su privukle i pažnju dvojice poznatih sportista. Naime, Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović, koji se nalaze na širem spisku selektora košarkaša Srbije Svetislava Pešića za predstojeće Olimpijske igre u Parizu, uživo su pratili trke.

Nakon jedne od trka, u kojoj je pobedilo grlo iz Jokićeve ergele Amsterdam, spiker se obratio pobednicima rečima.

- Bravo momci, da podignete trofej i u Parizu - čulo se na razglasu.

 

 

 Bogdanović je imao čast da podigne pehar, što je bio poseban trenutak za sve prisutne. Nikola Jokić, poznat po svojim izvanrednim košarkaškim veštinama, takođe gaji strast prema konjima. Njegova ergela Amsterdam već godinama pravi izuzetno kvalitetne konje, a pobeda jednog od njih na trci u Somboru samo je potvrdila Jokićevu ljubav prema konjičkom sportu.

Sa druge strane, Bogdan Bogdanović, takođe poznat po svojoj sportskoj karijeri, pokazuje interesovanje za različite sportske događaje van terena. Prisustvovanje konjičkim trkama u Somboru samo je jedan od primera kako se ovaj vrhunski sportista interesuje za različite aspekte sportskog sveta.

Ovaj događaj je pokazao da čak i izvan svojih uobičajenih sportskih aktivnosti, Jokić i Bogdanović pronalaze vreme da se posvete svojim strastima i interesovanjima. Njihovo prisustvo na trkama u Somboru dodatno je obogatilo ovaj već spektakularan događaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading