VELIKI UDARAC ZA KOŠARKAŠE SRBIJE: Kapiten NE IDE na Olimpijske igre!?

Autor:

Sport

17.06.2024

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo veliki peh...

VELIKI UDARAC ZA KOŠARKAŠE SRBIJE: Kapiten NE IDE na Olimpijske igre!?

Foto: Starsport

Milutinov, Marinković, Lučić i Jaramaz

Kako nezvanično saznaje "Meridian sport", Vladimir Lučić verovatno neće moći da pomogne reprezentaciji Srbije na Olimpijskim igrama.

Iskusni krilni igrač, jedan od najboljih i najiskusnijih u evropskoj košarci, pre samo neki dan stavio je tačku na šampionsku dugu sezonu u Bajernu, u koju je ušao daleko kasnije u odnosu na saigrače iz Minhena zbog oporavljanja od povrede. Iz tog razloga je bio van terena osam meseci i bio je sprečen da nastupi na Svetskom prvenstvu u Manili kada su "orlovi" osvojili srebro.

Republika

Foto: Starsport

Lučić u dresu Srbije

Sve to je nateralo Lučića da ozbiljno razmišlja da li i koliko može da pomogne reprezentaciji ovog leta. Koliko je bi njegov izostanak bio bolan za nas kraj malih ekrana, sigurno ne može ni da se poredi sa tim kako bi utcao na kapitena reprezentacije Srbije koji se oduvek redovno odazivao pozivima nacionalnih tima i isticao da rekao da ako ga zdravlje bude služilo, uvek je tu za "orlove".

Sadašnji kapiten Bajerna, bio je i prvi među jednakima u reprezentaciji Srbije na Evropskom prvenstvu 2022. godine. Imao bi istu ulogu u svlačionici – da ne pričamo o onoj na terenu – i u Lilu, odnosno Parizu, gde će se Srbija boriti protiv najboljih na svetu.

Lučić je sa Srbijom osvojio srebro na Evrobasketu 2017. godine, bio neizostavan šraf i na Mundobasketu 2019, na kontinentalnom takmičenju 2022…

Lučić danas slavi 35. rođendan, a nadamo se da nije rekao poslednje zbogom dresu reprezentacije...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading