DELIJE U TRANSU! Kalinić se VRATIO u Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

19.06.2024

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje za tim Janisa Sferopulosa.

DELIJE U TRANSU! Kalinić se VRATIO u Crvenu zvezdu!

Foto: Starsport/Ilustracija

Nikola Kalinić

Crvena zvezda je danas potvrdila dolazak Ajzea Kenana, ali to nije jedina senzacija koja dolazi iz ovog kluba.

Prema informacijama portala Basketball Sphere, Nikola Kalinić će se vratiti u Crvenu zvezdu, što će predstavljati treće pojačanje za novu sezonu.

Ovaj potez označava Kalinićev treći angažman u Crvenoj zvezdi, nakon što je prethodno nosio njihov dres u periodu od 2014. do 2015. godine, kao i u sezoni 2021-2022. godine. U oba navrata, Nikola je bio ključni igrač u osvajanju sva tri domaća trofeja sa crveno-belima, što dodatno pojačava njegovu vrednost za klub.

 

 

Očekuje se da dolazak Nikole Kalinića dodatno ojača Crvenu zvezdu u njihovom nastojanju da naprave iskorak u Evroligi. Sa već potvrđenim dolascima Ajzea Kenana i drugih vrhunskih pojačanja, Zvezda ima ambiciju da napravi iskorak u Evroligi naredne sezone.

Kalinić je u prethodne dve sezone nosio dres Barselone, ali pre nego što se vratio u Crvenu zvezdu, imao je uspešne periode u Fenerbahčeu i Valensiji. Ovaj iskusni košarkaš ima bogato iskustvo igranja u vrhunskim evropskim klubovima, što ga čini značajnim pojačanjem za Zvezdu.

Nikola Kalinić će se, prema informacijama portala Basketball Sphere, vratiti u Crvenu zvezdu, čime će klub dobiti još jednog vrhunskog igrača sa velikim iskustvom. Očekuje se da će njegovo iskustvo i kvalitet biti od ključnog značaja za ostvarenje ambicija Crvene zvezde u novoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading