ZAVRŠENA JE NAJVEĆA LETNJA SAPUNICA! Mario Hezonja ODLUČIO da li će DOĆI u Partizan!

Autor:

Sport

19.06.2024

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski košarkaš konačno prelomio gde nastavlja karijeru.

ZAVRŠENA JE NAJVEĆA LETNJA SAPUNICA! Mario Hezonja ODLUČIO da li će DOĆI u Partizan!

Foto: Starsport

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja izazvao je veliko interesovanje među navijačima Partizana, pošto se pojavila mogućnost da pojača crno-bele, ali je ipak odlučio da svoju karijeru nastavi u Real Madridu.

Iako su crno-beli, kako je pisala "Republika", imali ponudu za njega u iznosu od 2,7 miliona evra, Hezonja je prihvatio ponudu španskog kluba, odbivši poziv Partizana.

Hezonja je, prema informacijama Telesport.rs, usmeno obavestio sve zainteresovane da je odabrao Real Madrid, navodeći razloge privatne prirode, povezane sa životom u španskoj prestonici.

 

 

Pojavom informacija o interesovanju Partizana za dovođenje Marija Hezonje, navijači su se uzburkali nadajući se da bi ovaj talentovani košarkaš mogao da pojača njihov omiljeni tim. Međutim, Hezonja je konačnom odlukom doneo razočarenje grobarima, ali je istovremeno izazvao veliko uzbuđenje među navijačima Reala.

Pored interesovanja Partizana i Real Madrida, bilo je i spekulacija o navodnim kontaktima sa NBA timovima. Međutim, Hezonja je na kraju odlučio da svoju karijeru nastavi u Evropi, što je izazvalo različite reakcije među ljubiteljima košarke.

Hezonjina odluka da se pridruži Real Madridu izazvala je brojne spekulacije o tome kako će se njegova karijera dalje razvijati u ovom prestižnom klubu. Navijači, kao i sportski analitičari, već sada diskutuju o tome kako će Hezonja doprineti igri Reala i kako će se uklopiti u timsku dinamiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading