MARKA POTVRDILA PISANJE REPUBLIKE: Partizan je Hezonji nudio OZBILJNU sumu novca!

Autor:

Sport

17.06.2024

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje nije sigurno gde će Hrvat.

MARKA POTVRDILA PISANJE REPUBLIKE: Partizan je Hezonji nudio OZBILJNU sumu novca!

Foto: Starsport

Mario Hezonja, hrvatski košarkaš, postao je glavna tema u evropskoj košarci ovog leta. Veliki ljubimac grobara pominjao se, između ostalog, i kao veliko pojačanje Partizana pred narednu sezonu. Kako je Republika pisala, crno-beli su nudili Hezonji 2,7 miliona evra po sezoni, a sada je i ugledna Marka potvrdila pisanje našeg portala.

Španci o komunikaciji crno-belih i hrvatskog košarkaša navode sledeće informacije:

- Pošto je opcija o odlasku u Barselonu propala, Hezonja je imao druge ponude. Jednu od njih predstavio je i Partizan. Crno-beli su već kontaktirali sa Hezonjom u prethodnim nedeljama, a potom su imali i finansijska sredstva kada u timu više nije bio Kevin Panter. Beogradski tim je Hezonji nudio trogodišnji ugovor i platu veću od one koju je imao bek koji bi mogao u Barselonu - piše španska Marka, misleći na koji je u kapitena Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Hezonja protiv Partizana

Doskorašnji igrač Real Madrida, s kojim mu je istekao ugovor, najpre je trebalo da ostane u redovima kraljevskog kluba. Tako su barem javljali španski mediji. Međutim, nakon toga se pojavila informacija da je na pragu potpisa za najvećeg rivala - Barselonu, koja je navodno bila spremna da mu plati 12 miliona evra za četiri godine u klubu, odnosno tri miliona po sezoni.  A onda su Katalonci odustali od te namere kako se ni ponovio slučaj "Figo". 

Posle toga je Hrvat izrazio želju da pronađe angažman u NBA ligi, ali je najveća letnja transfer saga čini se završena i Hezonja bi trebalo da 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading