REPREZENTATIVAC SRBIJE POJAČAO PARTIZAN: Obradović počeo da pravi moćan tim

Autor:

Sport

17.06.2024

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli sve otkrili na zanimljiv način.

REPREZENTATIVAC SRBIJE POJAČAO PARTIZAN: Obradović počeo da pravi moćan tim

Foto: Starsport

Milutinov, Marinković, Lučić i Jaramaz

Košarkaški klub Partizan je oduševio svoje navijače objavom na društvenim mrežama u ponedeljak ujutru. Naime, najavljen je povratak Vanje Marinkovića u redove crno-belih. Kratak snimak na kojem je prikazan dečak koji šutira na koš, uz najavu da će naredna objava biti u 12 časova, jasno je nagovestio dolazak novog pojačanja, kojim je trener Željko Obradović počeo da sklapa moćan tim.

 

 

Vanja Marinković je prošlu sezonu proveo igrajući za Baskoniju, ali se već neko vreme spekulisalo o njegovom mogućem povratku u Partizan. Ovaj mladi talentovani košarkaš je svojim umećem i posvećenošću na terenu stekao veliko poštovanje kako među navijačima, tako i među kolegama. Njegov povratak u klub izazvao je veliko interesovanje javnosti, posebno zbog njegovih izuzetnih sportskih veština i doprinosa koje je pružao tokom prethodnog boravka u Partizanu.

Republika

Foto: Starsport

Igrao za Baskoniju: Vanja Marinković


Očekuje se da će Vanja Marinković biti od velike važnosti za tim Partizana, doprinoseći svojim iskustvom i veštinama na terenu, kao i van njega. Ostaje nam da sa nestrpljenjem iščekujemo zvaničnu promociju i potvrdu povratka Vanje Marinkovića u Košarkaški klub Partizan.

Podsetimo, Vanja Marinković, koji je aktuelni srpski reprezentativac, je crno-beli dres prvi put zadužio još kao 14-godišnjak, 2011. Prvi prvom timu je bio od 2013. do 2019, osvojio titulu prvaka Srbije 2014, dva Kupa Radivoja Koraća. Zatim je otišao u Valensiju, da bi u poslednje tri sezone nosio dres Baksonije u kojoj se profilisao kao igrač ozbiljnog evroligaškog kalibra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading