GLEDAĆEMO IH KOD ŽELJKA OBRADOVIĆA? Košarkaš Monaka javno pozvao igrača Baskonije (FOTO)

Autor:

Sport

16.06.2024

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čima, dođi u Partizan!

GLEDAĆEMO IH KOD ŽELJKA OBRADOVIĆA? Košarkaš Monaka javno pozvao igrača Baskonije (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

KK Partizan se povukao u ilegalu. Od završetka (neuspešne) sezone koju su okončali bez trofeja i plasmana u plej-in/pej-of Evrolige, iz crno-belog tabora se zvanično ne oglašavaju, a sve što znamo o ekipi Željka Obradovića, odnosno ko će ostati i timu, ko dolazi, šta će biti sa igračima koji su pod ugovorom... saznajemo iz posrednih izvora.

Ono što se čini izvesnim jeste da bi Partizan trebalo da pojačaju Vanja Marinković, dosadašnji košarkaš Baskonije, i Arijan Lakić iz Zadra. I to smo saznali sa drugih strana, posredno od samog Vanje Marinkovića, i neposredno od trenera Zadra Danijela Jusupa.

Poslednjih dana sve više se spominje potencijalni transfer Čime Monekea u Partizan. Ipak, s obzirom na to da je Baskoniji neophodno platiti otkup, prema nezvaničnim informacijama od milion do milion i po ebra, čini se da su male šanse da se ovaj transfer realizuje.

Bez obzira na to, navijači crno-belih su nastavili da dozivaju Čimu Monekea u Beograd, konstantno mu šalju poruke na društvenim mrežama, a onda se u sve upleo Džaron Blosomgejm, košarkaš Monaka, koji je ostavio više nego zanimljiv komentar na poslednjoj Monekeovoj objavi na Instagramu.

- Dođi u Partizan, Čima - napisao je kratko Blosomgejm, a Grobari su tek onda “navalili”.

 

Ove reči mogu da se protimače kao šala, ali mogu da znače i da je Blosomgejm u pregovorima sa Partizanom.

Foto: printscreen/Instagram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading