PARTIZAN HOĆE JEDNOG OD NAJBOLJIH CENTARA EVROPE! Crno-beli naciljali GOROSTASA pod košem!

Autor:

Sport

14.06.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila bi to prava "bomba"...

PARTIZAN HOĆE JEDNOG OD NAJBOLJIH CENTARA EVROPE! Crno-beli naciljali GOROSTASA pod košem!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan u potrazi za novim centrom

Košarkaški klub Partizan, nakon gubitka Matijasa Lesora prošle sezone, muči se da pronađe njemu dostojnu zamenu. Posle razilaženja sa Frenkom Kaminskim, klub aktivno traga za novim centrom. Prema pisanjima stranih insajdera i novinara, crno-beli su zainteresovani za Džonatana Motlija, centra Fenerbahčea. Međutim, nisu jedini klub koji pokazuje interesovanje za ovog sjajnog igrača, jer se i ekipa Makabija pominje kao potencijalni konkurent u trci za dovođenje Amerikanca.

Interesovanje Makabija i potreba za pojačanjem


Pored Partizana, "ponos Izraela" takođe je zainteresovana za Džonatana Motlija. Ovo interesovanje dolazi u trenutku kada se očekuje odlazak Džoša Niba, igrača koji bi trebalo da pređe u redove Olimpije iz Milana. Potreba za pojačanjem centarske pozicije je očigledna, kako za "parni valjak", tako i za Makabi, te je borba za dovođenje Motlija izuzetno zanimljiva.

Statistika i učinak Džonatana Motlija

Džonatan Motli je prethodne sezone u Evroligi postizao prosečno 11.2 poena po utakmici, uz 4.2 skoka i 1.1 asistenciju, što ga čini veoma poželjnim igračem za obe ekipe. Njegov indeks korisnosti od 12.2 po utakmici dodatno naglašava vrednost i doprinos timu. Ovi statistički podaci ukazuju na značajan uticaj koji bi Motli mogao imati na igru kog god kluba kome se pridruži.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading