SLOVENAC OSUDIO LESORA DA JE VOLEO PARTIZAN ZBOG PARA! U PAO otišao čim je stigla VEĆA ponuda

Autor:

Sport

01.06.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Na kraju je predsednik Janakopulos prelomio"

SLOVENAC OSUDIO LESORA DA JE VOLEO PARTIZAN ZBOG PARA! U PAO otišao čim je stigla VEĆA ponuda

Foto: Starsport

Posle 13 godina, Panatinaikos je konačno postao šampion Evrolige, a navijači Partizana su se posebno radovali zbog uspeha njihovih bivših igrača - Matijasa Lesora i Joanisa Papapetrua. Međutim, odlazak francuskog centra iz redova crno-belih nije bio lak ni za koga, a sada su otkriveni novi detalji njegove selidbe u Atinu.

Sportski direktor Panatinaikosa Sani Bećirović je otkrio kako su tekli pregovori sa Lesorom, ističući da je najveći problem bila njegova ljubav prema Partizanu, sve dok Janakopulos nije povukao ključan potez.

- Dugo je trajalo. U jednom trenutku smo bili na korak od odustajanja od dogovora. Ali, na kraju je predsednik Janakopulos prelomio – tako što je povećao Matijasu ugovor - rekao je Bećirović za "Meridian sport", a potom dodao šta je bio najveći problem:

Republika

Foto: Starsport

Sani Bećirović

- Partizan. Njegova ljubav prema crno-belima je otežavala pregovore. Ali, kada smo mu predstavili projekat, uz celu onu situaciju sa Partizanovim nesrećnim ispadanjam od Reala u plej-ofu, shvatio je da će ovde imati bržu priliku da igra fajnal-for i napadne titulu. Matijas je postao ubeđen da je to pravi potez.

Dotakao se i samog početka celog plana letos.

- Sa Atamanom je čak bilo najlakše, jer je postojala obostrana simpatija. Imali smo još dvojicu kandidata sa kojima pregovori nikako nisu išli. Nije se osetila hemija. Za razliku od njih, kada smo se u Beogradu sastali sa jedne strane predsednik Janakopulos i ja, sa druge Ergin i njegov agent Miodrag Ražnatović, desila se ljubav na prvi pogled. Posle sastanka, čim smo seli u kola, predsednik je rekao: ’On je taj!’ Istovremeno, Miško me pozvao i kazao: ’Ovo će biti atomska bomba. Pa kako eksplodira.’ I rekao mi da ću ja imati najviše posla - rekao je Sani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading