VELIKO POJAČANJE ZA PARTIZAN! Grobari ga PLJUVALI, a sad ga VELIČAJU!

Autor:

Sport

08.06.2024

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od blata do zlata...

VELIKO POJAČANJE ZA PARTIZAN! Grobari ga PLJUVALI, a sad ga VELIČAJU!

Foto: Starsport

Džejlen Smit produžio saradnju sa Partizanom

Američki košarkaš, Džejlen Smit, produžio je svoj boravak u redovima Partizana za još jednu sezonu. Prema informacijama iz Italije, Smit je odlučio da ostane veran crno-belima, što je sigurno donelo radost svim navijačima "parnog valjka".

Smit je stigao u Partizan iz Virtusa u decembru 2023. godine, ali nije odmah opravdao očekivanja stručnog tima na čelu sa Želimirom Obradovićem. Međutim, pred kraj sezone u Evroligi i završnici AdmiralBet ABA lige, pokazao je svoj pun potencijal i postao jedan od najboljih igrača Partizana.



Iskustvo u Evropi

Pre dolaska u Beograd, Džejlen Smit je nosio dresove nemačkih ekipa poput Hajdelberga, Ludvisburga i Albe. Njegovo iskustvo i talenat doprinose jačanju tima i pružaju dodatnu sigurnost u igri crno-belih.

Reprezentativac Hrvatske

Pored klupske karijere, Smit je postao i reprezentativac Hrvatske od 2022. godine. . Takođe, ove godine će biti deo hrvatskog tima koji će se boriti za mesto na Olimpijskim igrama u Parizu.

Saradnja Džejlena Smita sa Partizanom za narednu sezonu sigurno će obradovati navijače i uneti dodatnu energiju u tim. Sa Smitom u sastavu, Žocov tim može da se nada još većim uspesima i sjajnim rezultatima u domaćim i međunarodnim takmičenjima. Iako su ga grobari u više navrata ove sezone "terali" iz kluba, on je pokazao svim kritičarima da se na njega treba i te kako računati, te zaradio novi ugovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading