"SADA RAZUMEM": Trofejni trener više nije mogao da ćuti - poslao je jasnu poruku nakon dešavanja na domaćem parketu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.06.2024

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da sakrije nezadovoljstvo odlukama delioca pravde...

"SADA RAZUMEM": Trofejni trener više nije mogao da ćuti - poslao je jasnu poruku nakon dešavanja na domaćem parketu!

Foto: Starsport

Ataman

U prvoj utakmici finalne serije plej-ofa grčkog prvenstva, košarkaši Panatinaikosa doživeli su poraz od najvećeg rivala, Olimpijakosa, rezultatom 89:84. Iako su "zeleni" bili domaćini, "crveno-beli" su uspeli da ostvare pobedu, što je rezultat koji je iznenadio mnoge ljubitelje košarke. Meč je bio obeležen ne samo zbog rezultata, već i zbog kontroverzi oko suđenja, koje je dovelo do isključenja trenera Panatinaikosa, Ergina Atamana.

Nakon meča, turski trener Ergin Ataman izrazio je svoje nezadovoljstvo kriterijumom suđenja, kao i dosuđenim tehničkim greškama usled kojih je morao da napusti klupu. Besan zbog situacije, Ataman nije štedeo reči:

- Sada razumem zašto grčke sudije ne sude velike fudbalske utakmice u Grčkoj.

 

 

Najefikasniji igrač u ovoj utakmici bio je Kendrik Nan iz Panatinaikosa, postigavši 21 poen. Bivši košarkaš Partizana, Matijas Lesor, takođe je bio zapažen sa 14 poena i sedam skokova. Na suprotnoj strani, za Olimpijakos su igrali Nikola Milutinov i Filip Petrušev, ostvarivši učinak od 12, odnosno deset poena.

Podsetimo, u polufinalu, Panatinaikos je bio uspešniji od Arisa, dok je Olimpijakos pobedio Peristeri. Ovi rezultati su doveli do uzbudljive finalne serije koja će sigurno biti predmet velike pažnje ljubitelja košarke u Grčkoj i širom sveta.

Očekuje se da će naredne utakmice doneti još veću uzbuđenost i da će obe ekipe dati sve od sebe kako bi ostvarile pobedu i osvojile titulu prvaka. Sledi nam još mnogo neizvesnosti i uzbuđenja u finalnoj seriji plej-ofa grčkog prvenstva, a ljubitelji košarke sa nestrpljenjem iščekuju ishod ove uzbudljive borbe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading