PROBLEM ZA SRBIJU I PEŠIĆA PRED PARIZ: Povredio se jedan od ključnih reprezentativaca!

Autor:

Sport

31.05.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gudurić doživeo povredu.

PROBLEM ZA SRBIJU I PEŠIĆA PRED PARIZ: Povredio se jedan od ključnih reprezentativaca!

Foto: Starsport

Košarkaš Fenerbahčea, Marko Gudurić, doživeo je nezgodnu povredu tokom utakmice protiv Bešiktaša, što je ostavilo tim u neizvesnosti uoči daljeg takmičenja. Iako je Fenerbahče ostvario pobedu u istanbulskom derbiju u prvoj utakmici polufinala plej-ofa, povreda jednog od ključnih igrača bila je veliki udarac za ekipu, ali za Svetislava Pešiča i reprezentaciju Srbije.

Foto: Starsport

 

Povreda prepone koju je Gudurić zadobio izazvala je zabrinutost u klubu, a zvanično saopštenje istanbulskog kluba otkriva da je igrač već započeo prvi stadijum oporavka. Međutim, ostaje neizvesno koliko će trajati proces oporavka i da li će Gudurić biti spreman za nastavak takmičenja. Trener Šarunas Jasikevičijus izražava nadu da će se bek vratiti do kraja serije, ili bar do početka eventualne finalne serije.

Povreda jednog od najboljih igrača Fenerbahčea definitivno će uticati na dinamiku tima i strategiju u narednim utakmicama. Gudurićeva uloga u timu bila je značajna, a njegovo odsustvo će zahtevati prilagođavanje taktike i veće angažovanje ostalih igrača u ekipi.

Marko Gudurić je bio ključni igrač Fenerbahčea tokom sezone, ističući se svojim izuzetnim veštinama i doprinosom timu. Njegova sposobnost da postiže poene i asistira bila je od velikog značaja za tim, a njegovo odsustvo će definitivno biti osetno. Takođe, čitava Srbija se nada što bržem oporavku, kako bi mogao da pomogne Orlovima u izazovima koji slede na Olimpijskim igrama u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading