OZVANIČEN RASTANAK NA MALOM KALEMEGANU! Tandem NAPUSTIO Zvezdu!

Autor:

Sport

10.06.2024

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se oglasili posle završetka saradnje.

OZVANIČEN RASTANAK NA MALOM KALEMEGANU! Tandem NAPUSTIO Zvezdu!

Foto: Starsport

Posle osvojene titule u Superligi Srbije i AdmiralBet ABA ligi, došlo je vreme za nadogradnju kadra i promene u Crvenoj zvezdi, pred start nove sezone.

Na Malom Kalemegdanu su se već pojačali dolaskom centra Mege, Uroša Plavšića, dok su ugovore obnovili DŽoel Bolomboj, Rokas Gedraitis i kapiten Branko Lazić, koji ostaje još dve sezone u timu Janisa Sferopulosa.

Sada je došlo vreme za rastanke, a među prvima koji su napustili osvajača triple krune našao se centarski tandem - Majk Tobi i Fredi Gilespi.

 

 

To je potvrdila i Crvena zvezda, koja se na društvenim mrežama oprostila od sada već svojih bivših igrača, uz sledeće reči:

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da Majk Tobi i Fredi Gilespi nisu više članovi našeg kluba. Obojica igrača imali su ugovore koji su istekli sa poslednjom utakmicom našeg tima u takmičarskoj sezoni 2023/24. Posvećenost koju su pokazali kao deo ovog kluba i tima do poslednjeg dana, čak i kada su mogli da se vrate svojim kućama i imali dozvolu kluba za to, govori da smo izabrali dobre ljude koji su stavili interes Crvene zvezde i tima ispred svojih ličnih. Ostaće zapisano i da su kao deo tima KK Crvena zvezda Meridianbet za sezonu 2023-2024 osvojili tri trofeja, i dali svoj doprinos u još jednoj trijumfalnoj sezoni. KK Crvena zvezda ovom prilikom želi Frediju i Majku puno zdravlja, sreće i sportskih uspeha u nastavku njihovih profesionalnih karijera - stoji u saopštenju crveno-belih.

 

 

Podsetimo, Gilespi je u Zvezdu stigao iz minhenskog Bajerna, dok je naturalizovani Slovenac pre dve sezone došao kao veliko pojačanje iz Barselone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading