DELIJE U EKSTAZI! Posle Plavšića završen NAJVAŽNIJI POPTIS u Zvezdi! Šampion OZVANIČIO ugovor na DVE GODINE!

Autor:

Sport

09.06.2024

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak 15 sezona biće deo crveno-bele porodice.

DELIJE U EKSTAZI! Posle Plavšića završen NAJVAŽNIJI POPTIS u Zvezdi! Šampion OZVANIČIO ugovor na DVE GODINE!

Foto: Starsport

Kapiten Crvene zvezde i rekorder kluba po broju odigranih utakmica i osvojenih trofeja Branko Lazić, produžio je u nedelju ugovor sa klubom na još dve sezone!

Vođa srpskog i regionalnog šampiona je ovim potpisom samo potvrdio ono što se zna odavno: sinonim za vernost, istrajnost, uspehe i čvrstinu Crvene zvezde u poslednjih 14 godina.

Ovim potpisom igrač sa najdužim stažom na Malom Kalemegdanu ostaće u crveno-belom dresu sa novim ugovorom punih 15 sezona, čime će preteći takođe klupske legende Vladimira Cvetkovića, Dragišu Vučinića, i dosadašnjeg rekordera Slobodana Nikolića (14 sezona).

Foto: KK Crvena zvezda

 

Branko Lazić je rekorder Crvene zvezde po svim brojkama. Godinama jedan od najboljih defanzivaca u Evropi i najbolji u AdmiralBet ABA ligi (tri puta biran za najboljeg defanzivca regionalne lige), odigrao je 809 utakmica u crveno-belom dresu, osvojio je 25 trofeja (7 AdmiralBet ABA liga, 9 titula prvaka Srbije, 8 kupova Srbije i jedan Superkup AdmiralBet ABA lige) odigrao je i najviše evropskih utakmica u istoriji kluba.

Kapiten i Zvezdina “desetka” Branko Lazić tako će nastaviti da predvodi tim na terenu, ali i kao važan deo svlačionice crveno-belih, kao jedan od njenih lidera.

Ovim potpisom Crvena zvezda počela je da rešava još jedan važan segment prelaznog roka, a to su produžeci ugovora važnih domaćih igrača!

Nakon Bolomboja i Gedraitisa, Branko Lazić je treći igrač koji je produžio ugovor sa crveno-belima, dok je prvo pojačanje u takmičarskoj sezoni 2024/2025 postao Uroš Plavšić, koji je stigao iz Mege.

- O daljim koracima u prelaznom roku, KK Crvena zvezda blagovremeno će obaveštavati javnost - stoji u saopštenju srpskog i regionalnog šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading