EGZUM BACIO GROBARE U TRANS: ''Vratiću se da osvojim titulu!''

Autor:

Sport

09.06.2024

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Egzum hoće da ispuni očev san.

EGZUM BACIO GROBARE U TRANS: ''Vratiću se da osvojim titulu!''

Foto: Starsport

Košarkaš Dalas Maveriksa, Dante Egzum, nedavno je dao izjavu za australijske medije u kojoj je otkrio svoju želju da se jednog dana vrati u domovinu i zaigra za Finiks iz jugoistočnog Melburna. Egzum ističe da bi voleo da debituje u NBL-u i da je njegov plan da i dalje igra na visokom nivou.

- Nadam se da ću jednog dana igrati za tim i debitovati u NBL-u. To je plan. I dalje želim da igram na visokom nivou, a ne samo da zauzmem mesto. Dakle, ako mi (jugoistočni Melburn) do tada ne budemo osvojili šampionat, nadam se da ću je tada doneti - poručio je Egzum.

Ova izjava je izazvala veliku pažnju navijača, posebno onih koji prate njegovu karijeru i prate dešavanja u svetu košarke. Njegova izjava je izazvala niz reakcija među navijačima, ali i interesovanje samih klubova. Takođe, postavlja se pitanje da li će njegova želja za povratkom u domovinu uticati na njegovu dalju karijeru u NBA ligi.

Trenutno se spekuliše o mogućnosti povratka u NBL, a navijači su podeljeni u mišljenjima o tome kako bi Egzumov povratak uticao na australijsku košarkašku scenu. ajzanimljivije od svega jeste to što bi Egzum, ukoliko se njegova želja ostvari, mogao da postane deo klupske istorije na potpuno nov način, s obzirom na njegovu povezanost sa klubom iz prošlosti i ambicije za budućnost.

Naravno, navijači Partizana bi najviše voleli da vide sjajnog košarkaša ponovo u crno-belom dresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading