ZEK LEDEJ NAPUŠTA PARTIZAN!? Grobari u ŠOKU! Raspad sistema kod crno-belih!

Autor:

Sport

07.06.2024

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve lošija situacija za trenera Željka Obradovića.

ZEK LEDEJ NAPUŠTA PARTIZAN!? Grobari u ŠOKU! Raspad sistema kod crno-belih!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana završili su sezonu bez osvojenog trofeja, što će rezultirati totalnom rekonstrukcijom tima.

Nekolicini košarkaša ističe ugovor, a postoji mogućnost da Zek Ledej napusti klub, iako mu ugovor važi još jednu sezonu. Prema informacijama poznatog italijanskog insajdera Andrea Kalconija, Olimpija iz Milana pokazala je interesovanje za usluge ovog pouzdanog krilnog centra.

Izabranici Željka Obradovića su u još jednoj sezoni ostali bez osvojenog trofeja, Partizan je suočen sa potrebom za totalnom rekonstrukcijom tima. Nekolicini košarkaša ističe ugovor, dok postoji mogućnost da Zek Ledej napusti klub iako mu isti važi još jednu sezonu.

To želi da iskoristi Olimpija iz Milana, koja je pokazala interesovanje za usluge krilnog centra.

 

 

Zek Ledej, podsetimo, ima važeći ugovor sa klubom do 2025. godine. Međutim, postoji mogućnost da napusti klub pre isteka ugovora, s obzirom na interesovanje koje je pokazao italijanski evroligaš, iz kojeg je stigao u Humsku.

Ostaje da se vidi kakav će biti Ledejov status u narednoj sezoni, budući da su ekipu već napustili Džejms Naneli i Pi Džej Doužer, koji su se vratili u Sjedinjene Američke Države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading