JOKIĆ SVE BLIŽI ODLUCI DA ZAIGRA ZA SRBIJU! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Sport

06.06.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

JOKIĆ SVE BLIŽI ODLUCI DA ZAIGRA ZA SRBIJU! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski telegraf u izdanju za četvrtak 6. jun donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

BAJDEN PRETI: Novi front s Putinom na Balkanu!

Džo Bajden pohvalio se da je održao hegemoniju Amerike u promenjenom svetu i pretvorio NATO u najveći vojni saveza u istoriji čovečanstva, ali je ujedno pozvao na otvaranje novog fronta s Rusijom na Balkanu, gde Srbija drži centralno mesto.

INTERVJU: BALINT PASTOR - Kako su se upoznali Vučić i Orban!

Još od srednjeg veka, prethodnih 500 ili 600 godina, nisu bili ovako dobri odnosi Srbije i Mađarske kao u ovoj deceniji, o čemu svedoče zajednički infrastrukturni projekti koji doprinose daljem ekonomskom napretku obe države, ali i potvrđena uzajamna politička podrška u međunarodnoj areni, ocenjuje predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balint Pastor.

Kako kaže u intervjuu za Srpski telegraf, prvom koji daje posle izbora, tome su znatno doprineli i lični odnosi predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Mađarske Viktora Orbana, koje je, dok su obojica bila u opoziciji još 2008, upoznao njegov otac Ištvan. Govorio je i o izborima i drugim aktuelnim temama.

SVE BLIŽI ODLUCI! Jokić igra za Srbiju!

Verovatnoća da Nikola Jokić igra za košarkašku reprezentaciju Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu je 99 odsto, saznaje Srpski telegraf.

Mada je centar Denvera do sada odbijao da direktno kaže da li će se staviti na raspolaganje selektoru Svetislavu Pešiću, on je, prema našim informacijama, veoma blizu odluke da obuče dres "orlova".

 

JURIĆ: Nadam se da je Danka živa!

Slučaj dvogodišnje Danke Ilić dodatno se iskomplikovao izjavom Srđana Jankovića u zaječarskom tužilaštvu da nije ubio devojčicu. Tragedija koja se dogodila 26. marta u selu Banjsko Polje kod Bora, ostavila je celu Srbiju u šoku, a iako je prošlo nekoliko meseci, mnogi se i dalje pitaju gde je mala Danka i šta joj se zaista dogodilo.

ANELI: Pobaciću Janjuševo dete ako moja porodica neće da ga prihvati

Učesnici "Elite" Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš, otkako su saznali da će postati roditelji, suočili su se s burom emocija od euforične sreće do panike zbog toga kako će reagovati njihove porodice. Iako oni unutra nemaju nikakve informacije o tome na koji način su njihovi bližnji primili informaciju o Anelinoj trudnoći, ona kao da je predosetila da su njena majka i sestra spremne i da je se odreknu zbog javne bruke koju im je u rijalitiju priredila.

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 6. jun 2024. godine

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
David Coulthard DC

06.06.2024 07:53

Nista se Jokic tu ne pita,ne daj boze da se povredi na Sp-u,ko ce Denveru da plati milionsku odstetu.Nema nista od toga.