SRBIJA JE I BEZ JOKIĆA OSVOJILA SREBRO NA SP! Micić iskreno o Nikolinom nastupu na Olimpijskim igrama

Autor:

Sport

05.06.2024

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ja sam mu podrška, igranje sa njim je privilegija"

SRBIJA JE I BEZ JOKIĆA OSVOJILA SREBRO NA SP! Micić iskreno o Nikolinom nastupu na Olimpijskim igrama

Foto: Starsport

Vasilije Micić i Nikola Jokić

Vasilije Micić je nedavno bio gost na svečanoj ceremoniji dodele automatskih spoljašnjih defibrilatora nacionalnim sportskim savezima. Tom prilikom, srpski košarkaš je otkrio da će se odazvati pozivu selektora Svetislava Pešića za Olimpijske igre, ali nije mogao da potvrdi da li će isto učiniti i njegov prijatelj Nikola Jokić.

Micić je istakao da je odluka o učešću najboljeg igrača NBA lige na predstojećem događaju isključivo na njemu, ali je naglasio da bi voleo da ga vidi u reprezentaciji.

Republika

Foto: Starsport

Vasilije Micić, Nikola Jokić i Marko Jagodić-Kuridža

- Odluka je njegova, kao što ste videli i prošle godine, ekipa koja je otišla na Svetsko prvenstvo bez pritiska i sa nedostatkom nekih igrača, ostvarila je neverovatan rezultat. Smatram da u reprezentaciju treba da dođe ko može, da se ne stvara neka veštačka tenzija, jer kada se već ode tamo treba da budem maksimalna posvećenost i koncentracija. Sada konkretno što se Nikole tiče, lično bih voleo jer to naš najbolji igrač ikada. Igranje sa njim je privilegija, osećaj je prelep. Šta on odluči, ja sam kao drugar podrška u svemu - rekao je Vasa.


Kada je reč o svojim pripremama za olimpijski turnir, Micić je istakao da koristi pauzu posle završetka NBA sezone za trening, te da iščekuje meč sa Amerima.

- To je samo jedna utakmica, posle nje slede ostale, ali siguran sam da možemo da odigramo dobro i taj meč i ceo turnir - istakao je Micić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading