ŠPANCI OTIMAJU IGRAČA ZVEZDI! Blizu je dogovora s bivšim PRVAKOM EVROPE!

Autor:

Sport

05.06.2024

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji s Pirineja donose loše vesti na Kališ.

ŠPANCI OTIMAJU IGRAČA ZVEZDI! Blizu je dogovora s bivšim PRVAKOM EVROPE!

Foto: Starsport

Mađarski košarkaš Adam Hanga (35), član Crvene zvezde, mogao bi da napusti klub na kraju sezone, uprkos nedavnim izjavama u kojima je isticao da ne bi želeo da napusti tim. Prema španskom Encestando-u, Hanga je dobio ponudu od Huventuda i trenutno je vrlo blizu postizanja dogovora.

Glavna prepreka u pregovorima je dužina ugovora, budući da Hanga želi dvogodišnji ugovor, dok bivši šampioni Evrope nude samo jednogodišnju saradnju. Ipak, izvori navode da bi ova razlika mogla biti prevaziđena u korist postizanja sporazuma.


Konačna odluka o budućnosti Adama Hange zavisiće od Crvene zvezde, koja ima opciju da produži saradnju sa Mađarom na još godinu dana. Odluku će doneti trener Janis Sferopulos, a važno je napomenuti da je Hanga propustio završnicu sezone zbog povrede ruke, zahtevajući operativni zahvat. Očekuje se da će biti spreman za igru tek od leta.

 Pored Huventuda, i druge ekipe su pokazale interesovanje za iskusnog beka, ali ostaje da se vidi da li će Crvena zvezda zadržati svog igrača ili će se suočiti sa odlaskom. 

- Ništa još nije konkretno, ali kao ocu troje dece, primarni cilj mi je da ostanem u Beogradu. Ne mogu više da se selim sa porodicom iz jednog u drugi evroligaški tim, tako da mi je cilj da dobijem dvogodišnji ugovor i da igran na najvišem nivou još toliko - rekao je Hanga nedavno i sumirao sezonu:

- Zahvaljujući ovom uspehu je izvesno da ćemo igrati Evroligu i naredne sezone, a pritom smo dobili večitog rivala Partizan 3-0 u finalu, što se nikada ranije nije desilo. Preostaje nam domaći šampionat i onda Zvezda može da proslavi triplu krunu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading