TRENER DENVERA NAGOVESTIO DA JOKIĆ NEĆE IGRATI NA OLIMPIJSKIM IGRAMA?! Ovo ne uliva nadu...

Autor:

Sport

24.05.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naglasio je njegovu iscrpljenost.

TRENER DENVERA NAGOVESTIO DA JOKIĆ NEĆE IGRATI NA OLIMPIJSKIM IGRAMA?! Ovo ne uliva nadu...

Foto: www.profimedia.rs

Nedoumica oko učešća Nikole Jokića na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu izaziva veliku pažnju javnosti, kako kod nas tako i u svetu. Nakon eliminacije Denver Nagetsa iz plej-ofa, spekulacije su se pojačale, a sada su se pojavile nove reči koje ne ulivaju nadu.

Reakcija samog Jokića nakon eliminacije od Minesote nije uspela da ohrabri Srbe, a izjava trenera Majka Melouna dodatno je podgrejala spekulacije o njegovom (ne)igranju na Olimpijskim igrama.

- Dolaze Olimpijske igre u Parizu i nisam još siguran kakva je njegova konačna odluka o igranju tamo, ali ako bude igrao, to je samo još veća 'kilometraža' na njegovom telu, kazao je trener Denvera i potom dodao:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Majk Meloun

- Neko mi je rekao da je Jokić u poslednjih pet-šest sezona drugi u NBA ligi po odigranim minutima uz Tejtuma, što je mnogo minuta za visokog igrača. Moraćemo da budemo pametniji što se tiče nekih stvari i da se pobrinemo da kada dođe u plej-ofu da može da igra svoju najbolju košarku, ali ne samo on. Pogledajte sedmi meč, nije Jokić bio najiscrpljeniji, mnogo smo tražili od Gordona, Kaldvel-Poupa, Portera...

Podsetimo, Jokićev odgovor na pitanje da li će igrati za Srbiju na OI glasio je:

- Ne znam, prijatelju. Moram da razmislim o tome.

Nakon toga su se pojavile informacije da je doneo odluku da će igrati, što je kasnije negirao Svetislav Pešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lila

24.05.2024 22:26

A kad je igrao? Uvek je umoran. Ponaša se kao trudnica koja posle svakog porodjaja pada u depresiju. I tako sve do sledećeg. Dobar igrač ali nikakav čovek. Dve pare ne vredi.