SRBIJA SE BRINE HOĆE LI IGRATI U PARIZU, A JOKIĆ GO PEVA DŽEJA! Sa njim je i glumac (VIDEO)

Autor:

Sport

28.05.2024

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Denvera po navici...

SRBIJA SE BRINE HOĆE LI IGRATI U PARIZU, A JOKIĆ GO PEVA DŽEJA! Sa njim je i glumac (VIDEO)

Foto: Twitter/printskrin

Nikola Jokić i Lazar Nikolić

Nikola Jokić uživa uz narodnjake posle naporne sezone u NBA

Nakon teške sezone u NBA ligi, srpski košarkaš Nikola Jokić odlučio je da se odmori i opusti uz zvuke domaće narodne muzike. Iako je sa Denver Nagetsima završio takmičenje u polufinalu Zapadne konferencije, odluka o njegovom učešću na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu i dalje je tema koja intrigira celu Srbiju. Dok fanovi ovde "grickaju nokte" od nervoze iščekujući njegovu odluku, Jokić uživa u zasluženom odmoru.

Poseta Švedskoj i uživanje uz domaću muziku

Nakon završetka sezone, Nikola Jokić je otputovao u Švedsku gde je prisustvovao čuvenoj trci konja "Solvala" u Stokholmu. Međutim, ono što je iznenadilo javnost jeste snimak koji je osvanuo, a na kom se vidi kako centar Denvera uživa uz domaću muziku, pevajući Džejev hit "Sunce ljubavi" u društvu glumca Lazara Nikolića


Reprezentativne pripreme i predstojeći mečevi

Dok se spekuliše o Jokićevoj odluci da li će igrati za reprezentaciju Srbije na Olimpijskim igrama, "orlovi" započinju pripreme za predstojeće takmičenje. Početak je zakazan za 24. jun u Staroj Pazovi, gde će ekipa raditi do 11. jula. U tom periodu odigraće i dve pripremne utakmice zatvorenog tipa, protiv Holandije i Turske. Nakon toga, sledi put za Lion gde će odmeriti snage sa Francuskom, pre nego što otputuju za Abu Dabi gde ih očekuju mečevi protiv Australije i američkog "drim tima" kao uvertira pred duel koji će dve selekcije odigrati na startu grupne faze 28. jula. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading