OGLASIO SE PARTIZAN PRED DUEL SA ZVEZDOM: Grobari dobili jasna uputstva kako da dočekaju večitog rivala!

Autor:

Sport

04.06.2024

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas još jedan okršaj večitih.

OGLASIO SE PARTIZAN PRED DUEL SA ZVEZDOM: Grobari dobili jasna uputstva kako da dočekaju večitog rivala!

Foto: KK Partizan

Košarkaši Partizana dočekuju Crvenu zvezdu sutra od 20.00 časova u Beogradskoj areni u okviru finalne serije Superlige Srbije. Tim sa Malog Kalemegdana vodi 1:0 u seriji pošto su sinoć bili bolji od večitog rivala u jednoj dosta zanimljivoj utakmici sa 88:87. Crno-beli su pred novi okršaj sa crveno-belima izdasli saopštenje svojim navijačima.

- Sutrašnja utakmica, prilika je da pod svodovima Beogradske arene ekipa Partizana izbori „majstoricu“ i tako za subotu zakaže finalnih 40 minuta borbe za titulu! KK Partizan Mozzart Bet poziva navijače da još jednom ispune Beogradsku arenu i pomognu svom timu - navode iz Partizana i dodaju:

- Glasna podrška, bez ubacivanja predmeta u teren i vređanja bilo koga! Ulazi u dvoranu, biće otvoreni od 18 časova, a Klub poziva navijače da zbog pojačanih bezbednosnih mera, dođu na utakmicu ranije - ističu crno-beli i nastavljaju:

- U sezoni na izmaku, neke zajedničke želje nisu ostvarene, ali Partizan nikada ne odustaje! Hajde da zajedno izborimo pobedu i vratimo plej-of seriju u „Pionir“. Korak po korak, poen po poen, do konačnog preokreta i trofeja! Budi uz Partizan! - zaključuju iz Partizana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading