IZAŠLE KVOTE ZA DRUGI MEČ PARTIZANA I ZVEZDE: Kladionice odredile favorita!

Autor:

Sport

04.06.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas drugi meč finalne serije.

IZAŠLE KVOTE ZA DRUGI MEČ PARTIZANA I ZVEZDE: Kladionice odredile favorita!

Foto: Starsport

U večitom derbiju košarkaških velikana, Partizan i Crvena zvezda igraju drugi meč finalne serije prvenstva Srbije. Sa trenutnim vođstvom crveno-belih od 1:0, sutrašnji meč nosi veliki značaj, jer bi Crvena zvezda eventualnom pobedom mogla da se okiti titulom šampiona zemlje. Međutim, domaći tim, predvođen izabranicima Željka Obradovića, ima priliku da iskoristi podršku svoje publike i izbori se za preokret.

Kladionice su odredile Partizan kao favorita uoči drugog duela, dajući kvotu 1.52 za pobedu crno-belih nakon 40 minuta ili produžetka, dok je kvota za trijumf Crvene zvezde iznosila 2.42. Ovo jasno pokazuje da će meč biti izuzetno neizvestan, sa dvojako uzbuđenje i očekivanjima navijača oba tima.

Crveno-beli ostvarili sedam uzastopnih pobeda protiv večitog rivala, uključujući i prvu utakmicu finalne serije koja je završena rezultatom 89:88. Ova dominacija crveno-belih svakako dodatno podiže tenziju pred drugi meč, dok istovremeno budi želju Partizanovih igrača da prekinu ovaj niz i izbore se za preokret.

Poznato je da iskustvo Željka Obradovića može imati presudan uticaj u ovakvim utakmicama, a uloga publike takođe može biti ključna. Nema sumnje da će navijači Partizana dati sve od sebe da pruže podršku svom timu i stvore atmosferu koja može biti odlučujuća u ishodu meča.

S obzirom na trenutno vođstvo Crvene zvezde i niz uzastopnih poraza, Partizan nema luksuz da napravi grešku. Svaki potez na terenu će biti od izuzetnog značaja, a igrači će morati da pruže svoj maksimum kako bi izborili pobedu i produžili nadu u osvajanje titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading