SPREMA SE NOVA TRANSFER BOMBA: Jokić dovodi saigrača iz reprezentacije u Denver!

Autor:

Sport

29.05.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Micić blizu novog angažmana.

SPREMA SE NOVA TRANSFER BOMBA: Jokić dovodi saigrača iz reprezentacije u Denver!

Foto: Starsport

Srbija-Češka

NBA svet je uzbuđen povodom mogućeg trejda koji bi mogao da promeni dinamiku Denver Nagetsa. Endi Bejli, poznati NBA novinar, izneo je zanimljivu ideju o trejdu Zika Nadžija za iskusnog plejmejkera Vasilija Micića. Ovaj predlog bi mogao da označi dramatičnu promenu za Denver, ali istovremeno doneti stabilnost koja im nedostaje u odsustvu Majkla Portera Džuniora.

Foto: Tanjug/AP

 

- Odlazak Majkla Portera džuniora bila bi dramatična promena za Denver, ali postoje rešenja. Jedna od opcija je trejdovanje centra Zika Nadžija za iskusnog plejmejkera Vasilija Micića. Osim što je Jokićev zemljak, Denveru bi njegov dolazak dao nešto što mu je očajnički potrebno - stabilnog kreatora kada je MVP van parketa - navodi Bejli.

Tridesetogodišnji Micić, koji je u svojoj prvoj sezoni u NBA ligi prosečno beležio sedam poena i 4,4 asistencije, nije uspeo da se istakne u Oklahomi, ali je pokazao svoj potencijal u Šarlotu. Ideja da se pridruži Denver Nuggetsu otvara nove mogućnosti za ovog iskusnog plejmejkera. Njegovo iskustvo i veštine mogu pružiti stabilnost timu, posebno kada je MVP Nikola Jokić van terena.

Jedan od najzanimljivijih aspekata ovog potencijalnog trejda je činjenica da bi Jokić mogao da ima priliku da igra u tandemu sa još jednim srpskim igračem. Ova kombinacija bi mogla da donese novu dinamiku timu i bude izuzetno interesantna za navijače i ljubitelje košarke širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading