REPUBLIKA SAZNAJE! Đoković STIGAO u Beograd! Razlog je svima dobro POZNAT! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.05.2024

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat srpskog tenisera Novaka Đokovića predstavlja budućeg člana AdmiralBet ABA lige.

REPUBLIKA SAZNAJE! Đoković STIGAO u Beograd! Razlog je svima dobro POZNAT! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaški klub Dubai postao je pre tri dana novi član AdmiralBet ABA lige, u kojoj će se takmičiti od sezone 2024/2025.

U toku sutrašnjeg dana biće ozvaničen ulazak azijskog tima u regionalno takmičenje, a tim povodom "šeici" su poslali svog predstavnika na potpisivanje ugovora sa čelnicima Jadrana.

Ispred Dubaija je, kako "Republika" saznaje stigao Đorđe Đoković, brat najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića koji trenutno boravi u Parizu na Rolan Garosu, drugom Grend slemu u sezoni.

Đorđe Đoković obavlja funkciju potpredsednika Dubaija i direktor novog člana AdmiralBet ABA lige, koji još uvek iščekuje ulazak u društvo evroligaša.

Direktor regionalne lige Dubravko Kmetović je istakao da će ulazak Dubaija biti izuzetno važan trenutak za to takmičenje.

- Pridruživanje kluba BC Dubai porodici AdmiralBet ABA lige predstavlja specifičan sportsko-poslovni poduhvat. Predstavlja viziju koju su klubovi AdmiralBet ABA lige prepoznali kao idealnu priliku za postizanje dva prioritetna cilja. Prvo, da se poveća kvalitet takmičenja, i drugo, da se otvore vrata novom tržištu, što će ubrzati napore AdmiralBet ABA lige da postane liga koja generiše profitabilnije poslovanje u korist svojih akcionara - naglasio je Kmetović.

Vlasnik i prvi čovek Dubaija Abdula Saed Al Nabudah ne krije zadovoljstvo, pred sutrašnje potpisivanje ugovora:

- Oduševljeni smo što se pridružujemo AdmiralBet ABA ligi, regiji poznatoj po negovanju nekih od najboljih svetskih košarkaških talenata. Radujemo se domaćinstvu ABA lige ovde u Dubaiju, u Koka-Kola Areni, gde će ljubitelji košarke moći da uživaju u vrhunskom iskustvu. Iskreno zahvaljujem upravi AdmiralBet ABA lige i timovima na njihovoj saradnji i posvećenosti u dovođenju lige u moj rodni grad - istakao je Abdula Saed Al Nabudah.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading