PARTIZAN ZA SPAS SEZONE! Polufinalni obračuni u KLS: Crno-beli na Megu, Zvezda protiv FMP!

Autor:

Sport

24.05.2024

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na programu večeras su prvi mečevi.

PARTIZAN ZA SPAS SEZONE! Polufinalni obračuni u KLS: Crno-beli na Megu, Zvezda protiv FMP!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana danas igraju prve mečeve polufinala Košarkaške lige Srbije.

Prvi će na parket izabranici Željka Obradovića, koji su nakon dva okončana takmičenja ove sezone i dalje bez osvojenog trofeja. U pitanju su Kup Radivoja Koraća i regionalna AdmiralBet ABA liga. Večeraš počinju misiju spasavanja sezone, a rival je Mega od 18.30.

Crno-beli će biti oslabljeni neigranjem Džejmsa Nanelija, vinovnika velikog incidenta nedavno, Pi Džej Doužera i Frenka Kaminskog, dok će klub u roze dresovima igrati u najjačem sastavu.

Počinjemo Košarkašku ligu Srbije u situaciji koja je previše delikatna što se nas tiče, imamo dosta povređenih igrača i nekih drugih problema - naveo je Željko i dodao:

- Ali u kojoj god situaciji da se nalazimo uvek je najvažnije da igrači i mi reagujemo na pravi način i da pokažemo sve ono što imamo unutra, da damo sve od sebe, i da igramo najozbiljnije Košarkašku ligu Srbije, to je jedina želja koju imam.

 Crvena zvezda, s druge strane, takođe večeras igra svoj prvi polufinalni meč i kreće u odbranu titule. Rival od 20.30 časova je FMP kojeg su crveno-beli pobedili na prethodnih 39 mečeva.

- Igramo prvu utakmicu polufinala Srpske lige. Prva stvar koju moramo da uradimo je da okrenemo novi list i stranicu naše knjige. Izuzetno poštujemo ekipu FMP-a, znamo da imaju ekstra motivaciju. Zato moramo da budemo vrlo koncentrisani, da se držimo našeg plana i igramo našu igru - rekao je Sferopulos za klupski sajt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading