HAVARIJA U BERLINU! Masovna TUČA TURAKA I GRKA! Polufinale Evrolige kasni, POLICIJA udarila ZABRANU! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.05.2024

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene.

HAVARIJA U BERLINU! Masovna TUČA TURAKA I GRKA! Polufinale Evrolige kasni, POLICIJA udarila ZABRANU! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Košarkaši Panatinaikosa i Fenerbahčea prvi su polufinalisti Evrolige za tekuću sezonu.

Meč grčkog i turskog predstavnika na fajnal foru zakazan je za 18.00, a direktan TV prenos je na kanalu Sport klub 1.

Domaćih završnog turnira ove godine je Berlin, dvorana Uber, u kojoj su zabeleženi prvi incidenti. Naime, nekoliko desetina navijača Fenera koji nisu imali ulaznice za meč pokušali su da na silu uđu u dvoranu. Međutim, organizatori su očigledno bili spremni za ovakvu vrstu incidenata, te su na vreme uspeli da zatvore kapije i donekle osujete plan Turaka. Reagovala je i policija i, kako javljaju mediji, bilo je nekoliko uhapšenih izgrednika.

Incidenti su se potom preneli na platoe ispred dvorane, a u glavnoj ulozi bili su huligani dva kluba. Kako se može zaključiti iz video snimaka koji kruže mrežama, grčki navijači su napali Turke. Ogranima reda su bile pune ruke posla, pa su zabeležena i brutalna hapšenja navijača.

 

 

Ali to nije bio kraj bure u Berlinu. Zbog svega gore navedenog ispaštali su obični navijači, što u hali, što kraj malih ekrana, akteri polufinala... Naime, policija je odlučila da odloži početak meča iz sigurnosnih razloga, odnosno da bi oni koji nisu pravili nerede mogli da uđu i zauzmu svoja mesta. Utakmica je kasnila više od 20 minuta.

 

 

U drugom polufinalu igraju Real Madrid i Olimpijakos od 21.00

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading