BITKA ZA FINALE EVROLIGE! Kuva u Berlinu: Navijači FENERA NA SILU želeli u dvoranu! Pala HAPŠENJA (VIDEO)

Autor:

Sport

24.05.2024

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo polufinale počinje u 18.00.

BITKA ZA FINALE EVROLIGE! Kuva u Berlinu: Navijači FENERA NA SILU želeli u dvoranu! Pala HAPŠENJA (VIDEO)

Foto: Printksrin

Košarkaši Panatinaikosa i Fenerbahčea prvi su polufinalisti Evrolige.

Meč grčkog i turskog predstavnika na fajnal foru zakazan je za 18.00, a direktan TV prenos je na kanalu Sport klub 1.

Domaćih završnog turnira ove godine je Berlin, dvorana Uber, u kojoj su zabeleženi prvi incidenti. Naime, nekoliko desetina navijača Fenera koji nisu imali ulaznice za meč pokušali su da na silu uđu u dvoranu. 

Međutim, organizatori su očigledno bili spremni za ovakvu vrstu incidenata, te su na vreme uspeli da zatvore vrate i osujete plan Turaka. Reagovala je i policije i, kako javljaju mediji, bilo je nekoliko uhapšenih izgrednika.

 

 

Trener Fenerbahčea Šarunas Jasikevičijus treći put je na fajnal foru kao trener.

- Svaka situacija je drugačija. Sa prvog fajnal-fora sam naučio da detalji odlučuju, jedan loš faul… Drugi fajnal for kazao je da moraš da pogodiš šuteve. Samo je važno sebi omogućiti šansu. Mi smo to uspeli posle neverovatno teške serije protiv Monaka - rekao je Litvanac i dao reč Erginu Atamanu, treneru PAO:

- Ponosan sam na sebe i igrače. Nadam se da će naši navijači uživati u ovom Final Fouru. Šta još mogu da obećam? Znam šta se očekuje od nas. Čekaju sedmu zvezdicu. Obećavam da ćemo doneti pehar u “OAKA” Arenu. Takođe, predstavljam svoju državu. Nema turskog trenera u timu koji trenira Sarunas Jasikevicius. Košarka je globalna. Imam mnogo poštovanja prema Fenerbahceu i njihovim navijačima. Ovo je moj peti ili šesti Final Four. Nema mnogo emocija, želim da osvojim još jedan, ali imam poštovanje prema svima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading