SKANDAL U BERLINU! Lesor NASRNUO na fanove Fenera! Besneo i Ataman, OBEZBEĐENJE moralo da REAGUJE! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.05.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene pred start Fajnal-fora u Nemačkoj.

SKANDAL U BERLINU! Lesor NASRNUO na fanove Fenera! Besneo i Ataman, OBEZBEĐENJE moralo da REAGUJE! (VIDEO)

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Nemačko obezbeđenje nije uspelo da spreči incident koji se dogodio prilikom dolaska košarkaša u hotel pred Fajnal-for u Berlinu. Navijači Fenerbahčea su ispratili svoje igrače na specifičan način, ali su potom stvorili neprijatnosti prilikom dolaska Erginu Atamanu i igračima Panatinaikosa.

Šef stručnog štaba atinskih "zelenih" Ergin Ataman nije ostao ravnodušan na doček navijača iz Turske, sa kojima već ima istoriju. Njegova reakcija na neprijatnosti koje su doživeli bila je oštra, pokazujući da je situacija bila napeta i neugodna.

Matijas Lesor, takođe, nije ostao imun na agresivnost navijača tima iz Istanbula. Na njihovu provokaciju odgovorio je krenuvši ka njima, ali je morao da ga zadrži saigrač Aleks Adetokumbo. Situacija je nakon nekoliko sekundi smirena, ali nije bilo lako ni Lesoru, posebno jer je u Berlin stigao sa porodicom. Njegova supruga i sin su bili u autobusu i posebno je bio uplašen zbog celokupne situacije.

Grčka Gazeta je posebno istakla uplašenost Lesorovog sina, naglašavajući emotivnu težinu cele situacije. Ovakvi incidenti jasno pokazuju koliko emocije mogu da budu uzburkane prilikom sportskih događaja, posebno kada su uključene strasti navijača.

Podsetimo, francuski centar je pre dolaska u Atinu branio boje Partizana i sjajnim partijama u crno-belom dresu stigao do dresa grčkog velikana, u kome se još bolje pokazao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading