NIKO KAO SFEROPULOS: Treneru Zvezde pošlo za rukom nešto što nikom nije u Evroligi!

Autor:

Sport

10.05.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki strateg može se pohvaliti izuzetnim rezultatom.

NIKO KAO SFEROPULOS: Treneru Zvezde pošlo za rukom nešto što nikom nije u Evroligi!

Foto: Starsport

Fajnal-for Evrolige ove godine će se održati od 24. do 26. maja u Uber areni u Berlinu, gde će se sastati četiri najbolja tima u Evropi: Real Madrid, Olimpijakos, Panatinaikos i Fenerbahče. Ovaj prestižni događaj obećava uzbuđenje i vrhunsku košarku, a svaki od timova ima svoju priču i put do F4.

Fenerbahče uspeo je da se plasira među četiri najbolja tima u Evropi posle istorijske pobede u gostima protiv Monaka. Njihov put do F4 nije bio lak, ali su uspeli da se izbore za svoje mesto među elitom evropske košarke.

Turski gigant je imao turbulentnu sezonu, što je rezultiralo čak i promenom trenera. Legenda litvanske košarke, Šarunas Jasikevičijus, preuzeo je vođstvo tima nakon Dimitrisa Itudisa. Jasikevičijus je postao tek četvrti trener koji je odveo tim na F4, a da nije bio na klupi od početka sezone. Ovo je izuzetno dostignuće, a još je zanimljivije što je samo još trojici trenera - Velimiru Perasoviću, Emanueleu Molini i Janisu Sferopulosu, sadašnjem treneru Crvene zvezde, uspelo isto.

Očekuje se da će Fajnal-for doneti uzbuđenje i neizvesnost, posebno jer je Janis Sferopulos, kao trener Olimpijakosa, jedini koji je sa svojom ekipom uspeo da se plasira u finale. Međutim, u borbi za trofej, poklekao je protiv Real Madrida. Očekuje se da će ovi mečevi doneti vrhunsku košarku i nezaboravne trenutke za ljubitelje ovog sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading