PARTIZAN OSLABLJEN NA STARTU PLEJ-OFA! Doužer nije trenirao!

Autor: M. M.

Sport

16.04.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli u sredu igraju protiv Igokee.

PARTIZAN OSLABLJEN NA STARTU PLEJ-OFA! Doužer nije trenirao!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan u plej-ofu AdmiralBet ABA lige startovaće bez Pi Džej Doužera!

Amerikanac koji je na početku sezone stigao u Humsku dosad je ostavio korektan utisak, a izostao je sa nekoliko poslednjih treninga zbog povrede. Trener Željko Obradović izjavio je da je Doužer jedini koji nije trenirao, ali je dodao da ostali igrači tima nisu imali takvih problema.

Prema navodima portala "Mozzart sport", Doužerova povreda nije ozbiljna i odsustvo je pretežno preventivne prirode. Iako Amerikanac nije trenirao od prošle nedelje i propustio je utakmicu protiv Valensije u Evroligi, očekuje se da će se uskoro vratiti na teren.


Doužer je ove sezone prosečno beležio 9.2 poena po utakmici u Evroligi, dok je u regionalnoj ligi postizao 8.2 poena po meču, što ga čini važnim igračem u timu Partizana.

Naredni izazov za Partizan biće prva utakmica četvrtfinala AdmiralBet ABA lige protiv ekipe Igokee. Crno-beli će se suprotstaviti klubu iz Republike Srpske u sredu od 18.30.

- Imali smo par dana da pripremimo tu seriju protiv Igokee i to je ono najbitnije. Razmišljamo samo o njima, znamo kako izgleda plej-of, da motivacija svih timova i igrača je na drugom nivou i da podignemo našu, protiv tima koji nas je iznenadio. Pobedili su nas u Beogradu, to znači da moramo da pristupimo ozbiljno - rekao je trener Partizana Obradović, pa se osvrnuo na odsustvo beka:

- Isto kao i pred poslednju utakmicu, samo Pi-Džej Doužer ne trenira, svi ostali su tu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading