RAZBIO DENVER, PA DIGAO JOKIĆA U NEBESA! Edvards: Zabavno je igrati protiv NAJBOLJEG NA SVETU!

Autor: M. M.

Sport

05.05.2024

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač Minesote govorio je pohvalno o Srbinu nakon trijumfa u prvom meču polufinala.

RAZBIO DENVER, PA DIGAO JOKIĆA U NEBESA! Edvards: Zabavno je igrati protiv NAJBOLJEG NA SVETU!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Minesota Timbervulfsa poveli su sa 1:0 u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije NBA lige, pošto su u gostima savladali šampiona - Denver Nagetse rezultatom 106:99.

Apsolutni heroj trijumfa iz Mineapolisa bio Entoni Edvards koji je koš Denvera zatrpao sa 43 poena, a ostvario je i učinak od sedam skokova i tri asistencije uz ukupan šut od 59% (17/29). A, nakon meča imao je samo reči hvale za velikog rivala i košarkaškog majstora iz Srbije.

- Igrati protiv najboljeg igrača na svetu je zabavno. Igrati protiv najboljeg tima na svetu, uvek je zabavno. Kao što sam rekao, imaju sjajnog trenera, disciplinovani su, neće pobediti sami sebe - rekao je Edvards i potom pohvalio i svoju ekipu:

- Naš stručni štab je takođe odradio sjajan plan utakmice kroz ova tri, četiri dana. Oni, ali i ceo tim, nije sve do mene, više je do tima. Oni su mi dali samopouzdanje.

U domaćem sastavu najefikasniji je bio Nikola Jokić koji je za 41 minut koliko je proveo na parketu ostvario skor od 32 poena, osam skokova, devet asistencija.

- Fantastičan igrač, specijalan košarkaš. Poštujem ga zbog svega što može da uradi na terenu. Treba da uživamo u protinviku koji je talentovan. Borićemo se do kraja. Ipak, Minesota nije samo Edvards, videli ste i ostale igrače koji su odigrali sjajno. Od Naza Rida, dok Taunsa i ostalih momaka - rekao je Jokić o Edvardsu.

Naredni meč dve ekipe na programu je u noći između utorka 7. i srede 8. maja sa početkom od 4 časa po srpskom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading