NA OVU JOKIĆEVU ASISTENCIJU SU ZANEMELI SVI U HALI! Promenio sport! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.04.2024

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakvo veče za Nikolu!

NA OVU JOKIĆEVU ASISTENCIJU SU ZANEMELI SVI U HALI! Promenio sport! (VIDEO)

Foto: Twitter/nuggets

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa sinoć su pobedili u Koloradu ekipu Klivlend Kavalijersa rezultatom 130:101.

Još jedno ubedljivo veče Denvera, a nije izgledalo da će tako biti. Tokom prvog dela uglavnom je vladala rezultatska klackalica, da bi domaći tim odigrao odličan finiš drugog kvartala i stekao po prvi put na meču dvocifrenu prednost koju je Mobli smanjio na -9 u poslednjim sekundama

Usledila je potom potpuna rapsodija Nagetsa u šutu za tri. Sa svih strana su rešetali domaći i činilo se kao da ne umeju da promaše, a kada uđu u takav ritam, protivnik jednostavno nema šta da traži. Bilo je ovo najbolje šutersko veče Denvera ove sezone - 21 od 33 put su pogodili.

Fenomenalan i najzaslužniji za pobedu, kao i uvek, bio je Nikola Jokić koji je ostvario čak 128. tripl-dabl u karijeri. Srpski centar je za 35 minuta na terenu zabeležio impozantan učinak od 26 poena, 18 skokova i čak 16 asistencija - nerealno. Ređao je prelepe poteze kao na traci, a nakon ovog priloženog, zanemeli su svi u hali, od stručnog štaba pa do navijača.

U odbojkaškom stilu je prosledio loptu do Brauna koji je "ispoštovao" i pogodio trojku.

Za partije Jokića više niko nema reči - jednostavno oduševljava sve više kroz svaku novu utakmicu. Ukoliko Denver i on nastave sa ovakvim partijama, nema sumnje da predstavljaju glavnog favorita za osvajanje NBA lige - ponovo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading