MAGIČNI JOKIĆ UPISAO 128. TRIPL-DABL U KARIJERI! Srbin predvodio Denver do nove pobede!

Autor:

Sport

31.03.2024

23:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola je nezaustavljiv.

MAGIČNI JOKIĆ UPISAO 128. TRIPL-DABL U KARIJERI! Srbin predvodio Denver do nove pobede!

Foto: Twitter/nuggets

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su u Koloradu ekipu Klivlend Kavalijersa rezultatom 130:101.

Još jedno ubedljivo veče Denvera, a nije izgledalo da će tako biti. Tokom prvog dela uglavnom je vladala rezultatska klackalica, da bi domaći tim odigrao odličan finiš drugog kvartala i stekao po prvi put na meču dvocifrenu prednost koju je Mobli smanjio na -9 u poslednjim sekundama.

Usledila je potom potpuna rapsodija Nagetsa u šutu za tri. Sa svih strana su rešetali domaći i činilo se kao da ne umeju da promaše, a kada uđu u takav ritam, protivnik jednostavno nema šta da traži. Bilo je ovo najbolje šutersko veče Denvera ove sezone - 21 od 33 put su pogodili.

Fenomenalan, kao i uvek bio je Nikola Jokić koji je ostvario čak 128. tripl-dabl u karijeri. Srpski centar je za 35 minuta na terenu zabeležio impozantan učinak od 26 poena, 18 skokova i čak 16 asistencija - nerealno. Ređao je prelepe poteze kao na traci, a u snimku se može videti i jedna magična asistencija koju je zabeležio večeras.

Kaldvel-Poup je zabeležio 22 poena kod domaćih, dok je Mobli bio najbolji kod gostiju sa poenom više.

Sezona se bliži kraju, a situacija na tabeli pred plej-of je nikad napetija. Denver je ovom pobedom napravio potencijalno veliki korak ka prvom mestu Zapadne konferencije, ali mu Minesota i Oklahoma i dalje dišu za vratom. Neuspehom protiv prvog od dva pomenuta tima u prošlom kolu, Timbervulvsi su i dalje u boljoj poziciji i mogu potvrditi prvu poziciju ukoliko pobede meč manje koji imaju u odnosu na Nagetse. Tu su i Tandersi koji imaju istu šansu...

Ostalo je još svega sedam kola do kraja, a onda sledi ono pravo...

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading